2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بایه بچه ی 16ماهه وشوهرداری وخونه داری فعلا خوبم خداروشکر ولی میدونم اخراش نفله میشم دیگه .خخخ

خوب شما هفته های اولم هیچ مشکلی نداشتی؟

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
یعنی ماه های اینده اوضاعم بدترم میشه؟

هرروز بایک سبک درداشناميشي 

من این آخری دو هفته همه وجودم ميخاريد درحدمرگ 😁😁😁😁😁فک کنننننن 

آخه چرا

بايدطاقتتوبيشترکني خواهر مادر شدن ساده نیست

حالت تهوعتو چی کار کردی؟ یبوست و اسهال هم داشتی؟ معذرت میخوام 

حالت تهوع داشتم ببی اشتهایی شدید یبوست فشار بالا تنگی نفس در حد مرگ.دکترم فقط میگفت تحمل کن تا تموم بشه.آها از ماه 6کلا دیگه نخوابیدم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من پریشب خواستم بخوابم 

خوابیدم دیدم یه چيزيش انگازيرمه رفتم پهلوی راست 

لگنم درد گرفت 

نیم ساعت بعدبادرددددپاشدم بازرفتم چپ دیدم نه نمیشه بازريرمه 

خلاصه من تا صبح روی پهلوی راست بادردشديدوسرشدن ومورمورشدن کل سمت راستم درگیر بودم آخرم نشدبخوابم درست 

هرروز بایک سبک درداشناميشي  من این آخری دو هفته همه وجودم ميخاريد درحدمرگ 😁😁😁😁😁فک کنننننن ...

وااای خدا کمکت کنه عزیزم،ولی خدایی حالت تهوع و معذرت یبوست و اسهال و سردرد و کمردرد و دلدردم دسته کمی نداره ها مخصوصا حالت تهوع،شما هفته های اول این مشکلاتو نداشتی؟

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
بچه ها من هفته 6 بارداریم دو هفتس از حالت تهوع غذا نمیخورم شب و روز خواب ندارم ،نفخ شدید و کلی مشکلا ...

بعد از هر وعده غذا یك قاشق مربا خوری رازیانه بخور واسه حالت تهوع و نفخ خیلی خوبه

یعنی ماه های اینده اوضاعم بدترم میشه؟

اره دیگه کم کم پشت کمرت باله درمی یاری دو تا شاخ کم کم در می یاری😉😉😉😃😃😃😃 

عزیزم بهشت رو که مجانی نمی زارن زیر پای مادران. داری از الان هزینه اش رو می دی دیگه😃😃😃😃

قوربونت برم خودمم خرابم ولی چاره ای نیست از حالت تهوع لذت ببر که بچه به دنیا بیاد حالت تهوع داشتن در مقابل سختی های بچه داری هیچی نیست.

خدا بزرگتر است