روزی ۲ تا ب ۶ بخور یکی صب یکی شب تهوعت را بهتر میکنه . اکه دیدی خوب نشدی برو دکتر که بهت دمیترون بده. در هر صورت تهوع واسه اکثرا هست . از هفته ۱۲ ۱۳ هم کم کم رفع میشه. سعی کن غذاهای ادویه دار و سرخ کردنی نخوری
اره واسه من كه بدتر شده از هفته بيست و شش تهديد به زايمان زودرسم و بايد استراحت كنم ك اصلا نميتونم استراحت كنم از ديروزم ترشحات قهوه اي دارم با انقباض ديشبم خاستن منو بستري كنن كه نداشتم اومدم خونه نميدونم چيكار كنم😔
ان شاءالله واسه شما نه ماه به سلامتي بگذره ني ني تو سالم بغل كني
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم اینجور شدم خارش و گرما همه سردشونه من گرممه و اینکه جدیدا هر چند ساعتی احساس ضعف شدید بعم دست میده وحشتناک برای شماهم اینجوره? صبح ها از زور گرسنگی بیدار میشم
زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر
همو اول راهی خواهر ،زنداداشم دوقلو داشت وقتی نفس میکشید انگار تپش قلب داشت میگفت به راست میخوایم یکی میزنه به زمین به چپ میخوایم اون یکی دیگه میزنه همش رو مبل بو. میگفت نمیتونم بخوابم الان هم که بچه هاش پنج سالتونه هنوز شکمش بزرگه
خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم