خیر سرم برای اشنایی قبل ازدواج باهم بودیم به یک ماهم نرسید ، شکاک بازی هاش و بددل بودن هاش بعد یک هفته شروع شد که محیط کارت خوب نیست صاحب کارت بهت نظر داره ، در حالی که طرف زن داشت و من یک ساله میشناسمش ، انقدر شکاک شد و روی مخ من رفت که نرفتم سرکار، من همه کاره کارخونم ، صاحب کارم همون صاحب کارخونه است من نقش معاونش رو داشتم ، با نرفتن من ۱_اوضاع کارخونه ریخت بهم، زندگی صاحب کارخونه ریخت بهم چون حساب کتاب ها قاطی شد ،حتی سرکار یه روز اعصابمو ریخت بهم که موقع بسته بندی خطا ایجاد شد تعداد کم تری رفت تو جعبه ، شرکتی که سفارش هارو گرفت پول نداد به خاطر خطا ، وفشار رو گذاشت تا فلان تاریخ فلان مقدار باید تحویل بدین و کارخونه ما فقط با این شرکت قرارداد داره ،۲_به علت کم بود نیرو خانم صاحب کارخونه و اومد کمک بعد چند روز قهر کرد رفت خونه باباش ۳_الان همه پول لازمیم چون سفارش ها سر تاریخ تحویل داده نشد ازمون شکایت کردن ،به این اقا گفتم توکه گفتی نرو من بی پول چکار کنم گفت به من چه زنم نشدی هنوز ،میخوای منو تیغ بزنی در حالی که ادعای درک و فهم داشت،علاوه این ها این اقا یک تنه گند زده به زندگی چند نفر خدا ازش نگذره ، صاحب کارم امشب گفت نتونستم نیرو بزارم جات بنا به دلایلی ،خیلی چیزها رو اینجا نمیتونم بگم که چیشده، من با این ادم چکار کنم؟ کات کردم هنوز اثاراتش مونده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.