2777
2789

خیر سرم برای اشنایی قبل ازدواج باهم بودیم به یک ماهم نرسید ، شکاک بازی هاش و بددل بودن هاش بعد یک هفته شروع شد که محیط کارت خوب نیست صاحب کارت بهت نظر داره ، در حالی که طرف زن داشت و من یک ساله میشناسمش ، انقدر شکاک شد و روی مخ من رفت که نرفتم سرکار، من همه کاره کارخونم ، صاحب کارم همون صاحب کارخونه است من نقش معاونش رو داشتم ، با نرفتن من ۱_اوضاع کارخونه ریخت بهم، زندگی صاحب کارخونه ریخت بهم چون حساب کتاب ها قاطی شد ،حتی سرکار یه روز اعصابمو ریخت بهم که موقع بسته بندی خطا ایجاد شد تعداد کم تری رفت تو جعبه ، شرکتی که سفارش هارو گرفت پول نداد به خاطر خطا ، وفشار رو گذاشت تا فلان تاریخ فلان مقدار باید تحویل بدین و کارخونه ما فقط با این شرکت قرارداد داره ،۲_به علت کم بود نیرو خانم صاحب کارخونه و اومد کمک بعد چند روز قهر کرد رفت خونه باباش ۳_الان همه پول لازمیم چون سفارش ها سر تاریخ تحویل داده نشد ازمون شکایت کردن ،به این اقا گفتم توکه گفتی نرو من بی پول چکار کنم گفت به من چه زنم نشدی هنوز ،میخوای منو تیغ بزنی در حالی که ادعای درک و فهم داشت،علاوه این ها این اقا یک تنه گند زده به زندگی چند نفر خدا ازش نگذره ، صاحب کارم امشب گفت نتونستم نیرو بزارم جات بنا به دلایلی ،خیلی چیزها رو اینجا نمیتونم بگم که چیشده، من با این ادم چکار کنم؟ کات کردم هنوز اثاراتش مونده

دونفر لایک کنن برم گوشیمو بزنم شارژ 6% دارمم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ادم مخربی

ولی دختر جان 

ادم واسه شوهرش هم شغلش را راحت کنار نمیذاره 

اخه چرا واسه یه نفر و مرحله اشنایی این کارو کردی؟

هیچی دیگه برگرد سرکارت و درکنارش روانشناس برو تا اثارش شسته بشه و بفهمی چرا یه باره اینقدر بهش اعتماد کردی

فقط  خانم اون اقاهه با چند روز کمک کردن. قهر کرد رفت

شریک روزهای سختش نبوده. حالا خوبه بنده خدا برشکست نشده

دور  این ادمو خط قرمز بکش. اگه اومد سمتت لیاقت تف انداختت تو صورتش نداره.  و حتما برگرد سرکارت

چقدر عجیب

واقعا مشکل از ما خانماست که به یه سری بی سر و پا که هنوز شناخت کامل روشون نداریم بها میدیم و با طناب پوسیدشون میریم تو چاه 

منظورتون از چی کار کنم چیه خوبه که زودتر همچنین موجودی رو شناختین و کار به ازدواج نکشید 

دقیقا ، الان خوبم باید تاوان بده این اقا

عزیزم یه ادم بیمار و شکاک تاوانی نداره بده 

تازه جانم شما به حرفش گوش کردی 

به فرض ایشون میگفت بپر تو اتیش ؟باید بپری ؟؟؟

بهتره سلامت روانت را بخاطرش هدر ندیه

هرچه زودتر رابطه ات را تمام کنی و ازش فاصله بگیری به نفعت هست

فقط خانم اون اقاهه با چند روز کمک کردن. قهر کرد رفت شریک روزهای سختش نبوده. حالا خوبه بنده خدا برش ...

اره برمیگردم حتما ، این بنده خدا دیسک کمر داشت به خودش فشار اورد جای من کارکرد اضافه الان بیمارستانه من شرمندشم