2777
2789
عنوان

بدنسازی و گرفتگی عضله😵‍💫😤

90 بازدید | 24 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر 

سه روز پیش اولین جلسه بدنسازی داشتم برای حجم میرم من 

از فردای باشگاه چنان دردی داره پاهام و بازوهام که نه میتونم برم دستشویی نه بلند شم نه بچمو بغل کنم 

دارم میمیرم از درد امروز دیگه اشکم در اومد یکی بگه چی بخورم چیکار کنم زود خوب بشم واقعا به معنای واقعی تاحالا اینجوری نشده بودم 😭

دردش قشنگه اتفاقا

سنگین زدی برا روز اول 

من یه وقتایی حتی پامو تکون نمیتونستم بدم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن برای من قشنگ نیستتتت دارم جر میخورم دیگه آره مربی برنامه داد خبر سرش

مربی کارشو بلده ایراد نگیر

بعدا برات قشنگ بشه

اتفاقا درد نگیره نگران میشی 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چی بگم امروز باشگاه نرفتم چون عین پنگوئن ها راه میرم

وای یادش بخیر

من دلم برا همین دردم تنگ شوه