پرنسس_شب مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1081 عنوان بدنسازی و گرفتگی عضله😵💫😤 | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 24 پست سلام خانوما وقتتون بخیر سه روز پیش اولین جلسه بدنسازی داشتم برای حجم میرم من از فردای باشگاه چنان دردی داره پاهام و بازوهام که نه میتونم برم دستشویی نه بلند شم نه بچمو بغل کنم دارم میمیرم از درد امروز دیگه اشکم در اومد یکی بگه چی بخورم چیکار کنم زود خوب بشم واقعا به معنای واقعی تاحالا اینجوری نشده بودم 😭 1403/09/26 | 19:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11452 چرا دیگه نمیری ؟من برای حجم دارم میرم به نظرت تا چند وقت بعد تاثیرش رو میبینم شرابطش نیست وگرنه دلم یه ذره شده برا باشگاه و مربی و ورزشبعد نهایت ۶ ۷ ماه یخورده تغییر میکنی ولی خب باید مداوم بری و ول نکنیحتما مکمل بگیر و دوره برو گ زودتر جواب بگیری۸۰ درصد بدنسازی تغذیسحتما پروتئین مصرفیتو بالا ببر بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
پرنسس_شب مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1081 شرابطش نیست وگرنه دلم یه ذره شده برا باشگاه و مربی و ورزشبعد نهایت ۶ ۷ ماه یخورده تغییر میکنی ولی خب ... آره قبل و بعد باشگاه میخورم پروتئین اما خیلی تنوع ندارع وعده هام اکثرا همون تخم مرغ و سیب زمینی سینه مرغ یا قارچ و مغزیجاته
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11452 آره قبل و بعد باشگاه میخورم پروتئین اما خیلی تنوع ندارع وعده هام اکثرا همون تخم مرغ و سیب زمینی سینه ... خیلی محصولات پروتئینی زیاد هستنقبل تمرین قهوه بخور خوبه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
mamiya3 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2907 قرص جوشان منیزیم بخر بخور.آب هم زیاد بخور.با یخ ماساژ بده عضلاتت روحمام برو تو حموم ماساژ بده
mamiya3 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2907 اتفاقا از قبلش هم کلی گرم کردم ولی خب بعد مدت ها باشگاه رفتم طبیعیه نگران نباش. آروم تو خونه نرمش و کششی کار کن. ول نکن ورزش رو
mamiya3 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2907 آره قبل و بعد باشگاه میخورم پروتئین اما خیلی تنوع ندارع وعده هام اکثرا همون تخم مرغ و سیب زمینی سینه ... قبل باشگاه پروتئین نخور که
pariiiiiiiiiiii عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1269 چی بگم امروز باشگاه نرفتم چون عین پنگوئن ها راه میرم برو حتما درد تمرینو فقط تمرین دوباره خوب میکنه نجیب تر از آن باش که برنجانی🌱