2777
2789
عنوان

من مادر بدی هستم

694 بازدید | 36 پست

سلام دوستان الان که دارم اینارو مینویسم چشمام خیسه خیسه😢 بعدازظهر خونه مامانم بودنم دخترم(۲۰ماهشه) پیشونیش محکم خورد به دیوار شکافته شد الهی بمیرمممم براش همینطور خون میومد بردیمش بیمارستان گفتن  دوتا بخیه میخوره ولی اگر خواستین چسب بخیه میزنن منم میخواستم بچم زجر نکشه دیگه با هزااار مکافات چسب و زدیم الان پیشونیش ورم کرده دلم خونه به خدا ......یکسالشم که بود قندون رو انداخت رو سرامیک بعد تا اومدم بغلش کنم فرار کرد پاش رفت داخل قندون زیر انگشتش دو تا بخیه خورد😢

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

احساس بدی دارم عذاب وجدان دارم همش فکر میکنم تقصیر منه واقعا هم تقصیر منه که بچم انقدر بلا سرش میاد خاک بر سرم با این مادری کردنم ...

ولی به قران بچم خیییییلی شیطونه هر کی دیده گفته خداصبرت بده چقدددر دخترت شیطونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه شما چهار چشمی هم حواست به بچت باشه اون اتفاقی که باید بیافته حتما می افته 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

دخترمنم پریشب سرش باشتااااااااب محکم خورد به ورودی در....مثل توپ اومدبالا.....یعنی مردمااااااا.......فقط خدارحمش کرد بازنشد پیشونیش😔😔😔😔......

دیگه بچه ن تابزرگ بشن کلی خطر ازسرشون میگذره....دلدارباش خانمی.....

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

عزیزم خودتو سرزنش نکن .اتفاقه دیگه .بازم خدا رو شکر کن که بلای بدتری سرش نیومد.خیلی مراقبش باش  .چهار چشمی بپا دخترتو ..ولی آخرشم همه چیز دست خداست .بسپارش به خودش .براش آیت الکرسی زیاد بخون 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

مامانمم خیلی دعوام کرد بنده خدا خودشم قلبش دد گرفت همش بهم میگفت چرا حواست به بچه نیست؟ خبر مرگم اومدم یه چای بخورم که اینجوری شد😢

اين چيزا برا بچه ها زياد اتفاق ميوفته خودتو نگران نكن عزيزم بزرگ شن اصلا يادشون نمياد من رود پام يه لكه سوختگي هست ماردم ميگه كوچيك بودم با چايي سوخته 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
وای خدایا یاد پیشونیش که پره خون بود میفتم تنم میلرزه 

نه عزیزم بچست دیگه😍😍😍😍خدا به منم همینجوری شیطون بده کل کارامو میذارم فقط دنبالش راه میفتم😘😘😘😘😘

عزيزم غصه نخور واسه اكثر بچه ها اين چيزا پيش مياد خداروشكر كه اتفاق بدتري نيوفتاده از اين به بعد بيشتر حواست بهش باشه چهارچشمي تا اين سن پر خطر زودتر طي بشه هيچ چيزي تو دنيا فعلا مهم تر از اين نيست كه خدايي نكرده اتفاق غير قابل جبراني واسه بچت رخ نده

عزیزم دخترت خیلی شیطونه و اذیت میکنه تقصیر تو نیست که بچه هایی که خیلی اذیت میکنن معمولا بلا سرشون زیاد میاد تقصیر مادر نیست نمیشه که دست و پاشون رو زنجیر کرد و نذاشت بازی کنن عزیزم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است