سلام دوستان الان که دارم اینارو مینویسم چشمام خیسه خیسه😢 بعدازظهر خونه مامانم بودنم دخترم(۲۰ماهشه) پیشونیش محکم خورد به دیوار شکافته شد الهی بمیرمممم براش همینطور خون میومد بردیمش بیمارستان گفتن دوتا بخیه میخوره ولی اگر خواستین چسب بخیه میزنن منم میخواستم بچم زجر نکشه دیگه با هزااار مکافات چسب و زدیم الان پیشونیش ورم کرده دلم خونه به خدا ......یکسالشم که بود قندون رو انداخت رو سرامیک بعد تا اومدم بغلش کنم فرار کرد پاش رفت داخل قندون زیر انگشتش دو تا بخیه خورد😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم غصه نخور واسه اكثر بچه ها اين چيزا پيش مياد خداروشكر كه اتفاق بدتري نيوفتاده از اين به بعد بيشتر حواست بهش باشه چهارچشمي تا اين سن پر خطر زودتر طي بشه هيچ چيزي تو دنيا فعلا مهم تر از اين نيست كه خدايي نكرده اتفاق غير قابل جبراني واسه بچت رخ نده
عزیزم دخترت خیلی شیطونه و اذیت میکنه تقصیر تو نیست که بچه هایی که خیلی اذیت میکنن معمولا بلا سرشون زیاد میاد تقصیر مادر نیست نمیشه که دست و پاشون رو زنجیر کرد و نذاشت بازی کنن عزیزم
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است