2777
2789

بچه ها میشه بگید هزینه ثبت نام کنکور چقدر شد اونایی که هم سراسری ثبت نام کردن و هم فرهنگیان. 

از طرفی برای تایید سوابق تحصیلی هم باید هزینه کنیم؟ اون چقدره؟

میخوام برم کافی نت نمیدونم چقدر میشه نرم یوقت کم بیارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خود ثبت نام ششصد و ده شد تقریبا ولی سوابق الان نیست چرا خودت ثبت نام نمیکنی ؟ دوازدهمی یا پشت

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

فک کنم خود ثبت نام ششصد و ده شد تقریبا ولی سوابق الان نیست چرا خودت ثبت نام نمیکنی ؟ دوازدهمی یا پشت

پشت کنکورم رمز دوم ندارم کارتم میخوام کافی نت ثبت نام کنه دیگه کارت بکشم یا پول نقد بدم 

پشت کنکورم رمز دوم ندارم کارتم میخوام کافی نت ثبت نام کنه دیگه کارت بکشم یا پول نقد بدم

اها اوکی یه مقدار علاوه بر شیشصد و هشت ببر برای پول طرف

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

واقعا ؟؟من فکر ميکردم یکو خورده ای بشه

فرهنگیان و تحربی باهم شد انقد همینم خیلیه بخدا دوبرابر شده

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
فرهنگیان و تحربی باهم شد انقد همینم خیلیه بخدا دوبرابر شده

آخه مگه کارت اعتباری ۳۰۴ تومن نیست من میگفتم دوتا ۲۹۰تومن ثبت نام سراسری و فرهنگیان با دوتا کارت اعتباری با هم یک و خورده ای بشه

نرم یافت ضایع بشم؟😂

یه لحظه شوکه شدم همه تو تاپیک گفتن ۶۰۰تومن