2777
2789

خانوما لطفا گزارش نزنید، لطفا راهنماییم کنید، نصحیت هم نکنید خودم میدونم اشتباه کردم

....... 

من خانوادم که میرفتن سفر میگفتم اکسم بیاد خونمون، عصر که از سرکار. بر میگشت 4ساعتی پیشم میموند تا مامانبزرگم میومد

.... 

یه شب هم کلا خانوادم و مادربزرگم شهرمون نبودن، گفتم بیاد شب خونمون

اصلا هیچکاری نکردیم، با فاصله هم خوابیدیم، من رو تخت خودم خوابیدم اونم رو تشک تخت قبلیم، اون سر اتاق

الان که فکر میکنم بهش واقعا حالم از خودم بهم میخوره که اجازه دادم شب خونمون باشه

... 

چیکار کنم این حس عذاب وجدان ولم کنه🥲

🎀همسر جئون جونگکوک هستم💅

خب اگ واقعا کاری نکردی که دیگ ولش کن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک فهمیدی کارت درست نبوده آفرین بهت دیگه هیچ وقت این کارو نکن خدای نکرده شیطون گولتون بزنه فقط برای شما بد میشه تو مملکت ما میگن زن مقصر زن نباید میکرد زن فلان زن بیسار 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اخه یه کار کوچیکی کردیممم

دیگ بهش فکر نکن ... و دیگ هیچ وقت هیچ تماسی نداشته باش با هر پسری و سعی نکن عادی بشه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹