2777
2789

صبر 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من دقیقا ۶ ماه پیش رفتم ارایشگاه یه جوری گند زد به موهام که خدا میدونه 

فققط باید صبر کنی و صبررررررر

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

وااای من دقیقا ۶ ماه پیش رفتم ارایشگاه یه جوری گند زد به موهام که خدا میدونه فققط باید صبر کنی و صبر ...

منم پنج ماه پیش کوتاه کردم انقد کوتاس نمیتونم موهامو ببندم😂

چن دوره باید بخورم

قرص زینک ضرری نداره هر ماه بخور تا پنج شیش ماه ادامه بدی میبینی که موهات خیلی سریع بلند میشن

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

پشیمون میشیا

نمیدونم دکتر گفته باید برم استخر پیاده روی برا کمرم میترسم سرما بخورم خشک نمیشن که پر هستش اصلا اینروزا حوصله شونه کردن هم ندارم دوست دارم با موزر بزنم خسته شدم واقعا

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون