2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم نسبت به لباس پوشیدن

1459 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها لطفا بیایین بگین 

چیکار کنم؟ شوهرم اصلا به لباس پوشیدنش اهمیت نمیده لباس مهمونی رو برا عروسی میپوشه لباس عروسی رو هم برا مهمونی 

هر چی بهش میگم ک لباس مهمونی با لباس مهمونی رسمی و عروسی فرق میکنه تو کتش نمیره و نمیپوشه نکه نداره داره ولی نمیپوشه تا اون یه لباس رو از ریخت نندازه ول کنش نیست شما بگید چیکارش کنم؟ چرا اینطوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرداهمینن کلا😣😣 شوهرمن جورابش پارست  میگم عوض کن درمیاره برعکس میپوشه که سوراخش بیفته زیر&n ...

وااااای😂😂😂😂😂دمش گرم 

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

شوهر منم همين مدله مثلا يه لباس براش ميخرم بهش ميگم نپوش كه از ريخت نيفته تا مهموني فلان روز بپوش ميگه باشه 

فردا از سر كار مياد ميبينم تنشه 😑

بعد موقع مهموني ميگه چي بپوشم 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

بقیه رو باهاش مقایسه کن نه جوری که ناراحت شه قلقشو پیدا کن..همسر منم گاهی اوقات با لباس خونه میرفت مهمونی و حتی با لباس کار میگف میدونن از سر کار اومدم دیگه 😑 اما الان خیلی خوب شده جوری ک حتی الان ادکلن بیرونش با ادکلن سر کارش با مهمونی ها و عروسی ها فرق داره😊😊

نمیشه کاریش کرد عزیزم منم ی خواهرزاده دارم که هرچی براش میخرنو تا از ریخت نندازه ول کن نیست لباس براش یکبار مصرفه همون لحظه که میخری میپوشه کهنه میکنه میندازه هرچی بهش میگی این برا مهمونیه تو خونه نپوش یا کفش مهمونیتو مدرسه نپوش تو کتش نمیره برا همین تنبیه کردیمش و نمیخریم انقد که شلختس لباسای قبل بارداری منو که نویه میدیم بپوشه   

برو بابا مال من یه بلوز با طر ح امواج اقیانوس ارام خریده فک میکنه خیلیم قشنگه 

مال شما خارجكيه طرح هاوايي دوست داره بخصوص با شلوارك😂😂😂

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍