2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم نسبت به لباس پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 43 پست
شوهر منم همين مدله مثلا يه لباس براش ميخرم بهش ميگم نپوش كه از ريخت نيفته تا مهموني فلان روز بپوش مي ...

ماهم همین دردمونه والا😓😓😓😓

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من نظامیه با همون کفشای نظامیش مهمونی میره عذا میره سرکارم میره.یه شب جشن از طرف سازمانشون داشتن همه همکاراش لباس شخصی حتی کت و شلوار داشتن ولی با همون کفشای نظامیشون اومده بودن خخخ

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

شوهر منم کلی لباس داره ولی وقتی گیر میده به یه چیزی تا سالها همونو میپوشه منم زیاد بهش میگم ولی اهمیت نمیده 

منم اخرش بهش گفتم به جهنم بزار فکر کنن گدایی 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

شوهر من لباس میخرم براش فقط ی هفته اول خوب نگهش میداره تامیکنه میزاره تو‌کشو بعدش از زیر مبل اینجاها باید پیدا کرد همرم میبره مغازه میپوشه داغون‌میکنه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
مرداهمینن کلا😣😣 شوهرمن جورابش پارست  میگم عوض کن درمیاره برعکس میپوشه که سوراخش بیفته پشت & ...

مگه شما مجرد نیستین😂😂😂😂😂😂

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
 مال شما خارجكيه طرح هاوايي دوست داره بخصوص با شلوارك😂😂😂

خدایی رفتیم تو مغازه هزار تا لباس بود همین یکیو من دی دم گفتم عجب بلوز مسخره ای .دقیقا رفت همینو برداشت پرو کرد  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

به مادر شوهرت یا خواهر شوهرت بگو بهش تذکر بدن احتمالن حرف اونارو بهتره میخره۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!