2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم نسبت به لباس پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداهمینن کلا😣😣 شوهرمن جورابش پارست  میگم عوض کن درمیاره برعکس میپوشه که سوراخش بیفته پشت & ...

تو چقد فعالی نمیری 😂😂😂با این پرفایلت تو همه تایپیک ها عین جن ظاهر میشی

قصدم فخر فروشی نیست   اما همسر جان من خیلی در این موارد منظمه لباس مهمونی و کار و بیرونش جداست لباس مهمونیاش که تکراری میشه رو سرکار میپوشه لباس جدید برا مهمونی میخره .البته شغلش ازاده برا لباس پوشیدن محدود نیست. 

بگو عزیزم فلان لباس خیلی خشگلتر بودا...

اون لباس. خیلی بهت میومد عاشق. تیپت میشم وقتی فلان لباس رو (باتوجه به موقعیت)میپوشی

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

همسر منم همينه فكرش رو بكن يه جفت صندل داره همه جا مى پوشه ٣ ساله كفش نخريده يه بار پسرم رو بردم دكتر ديدم همه آقايون اونجا كفش و جوراب و خوش تيپ شوهر من بدون جوراب با دمپايى راحت نشسته بود من از خجالت آب شدم بلند شدم رفتم اون ور نشستم😐

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞