2777
2789
[QUOTE=364587414]من رفتم پارچه ی جنس کشمیر بگیرم به فروشنده گفتم ببخشید پارچه کشکیر متری چند[/QUوای ...

هیچ جوره تو کتم نمیره🤣🤣🤣😐😐

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقتی که معلمم رو زنعمو صدا زدم😂دوستمم سر کلاس بجای توانایی جسمی گفت توانایی ج ن س ی

برقا رو تو می‌بری وزیر برق بهانست

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان

ماه آخر بارداری ،استفراق کردم تو حیاط خونه...چنان گ و ز ی دم که مادرشوهرم داخل خونه بود و همسایه ها خونشون ویلایی بود ،صدای انفجارو شنیدن ..هیچ وقت فراموشش نمیکنم     دیگه روم نمیشدبرم داخل خونه

من دایی شوهرم باهاشون خییییلی رودربایسی دارم یکجورایی سوتی بگیر هست خواستم بگم اتاق زیرزمینتون دنجه گفته اتاق زیرزمین‌تون خیییلی جن      ده است  

حالا جلوشوهرم برادر شوهرم پدر شوهرو زناشون

مردم هنوزم هر چند وقت یکبار تکرارش میکنه

وااااااای چی میگفت حالا؟

که میگم بچه ها بیرون نبر جواب میده میگم مریض میشم دست ب وسایل میزنن باز حرف خودش میزنه.. مادرشوهرم وسواس داره..اخرش گفته بود.اخرش هم ی نفرین زد تنگش..ک خدا برش داره بحق ابوالفضل..همین نفرینش نبخشیدم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ماه آخر بارداری ،استفراق کردم تو حیاط خونه...چنان گ و ز ی دم که مادرشوهرم داخل خونه بود و همسایه ها ...

واااااای   

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان