2777
2789
عنوان

حرکات جنین کم شده هفته سی و هشت

106 بازدید | 14 پست

سلام امروز دقیقا ۳۷ هفته و ۵ روز هستم بر اساس تاریخ ان تی دیگه حرکت جنین خیلی خیلی کم شده و کم حسش میکنم مثلا هر یکساعت یه حرکت خیلی ریز بنظرتون طبیعیه؟ میخواستم چند روز منتظر بمونم برم بیمارستان نوار قلب خیلی سر درگمم

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خوراکی شیرین بخورید به پهلوی چپ دراز بکشید اگر حرکت کمه برید دکتر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

گلم احتیاط کن

همین امروز برو

سنشم رسیده

خدای نکرده مشکلی باشه،سریع سزارینت میکنن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من شنیدم ماه آخر جاش تنگ میشه تکوناش کمتر میشه باز میخوای خیالت راحت بشه برو صدای قلبشو گوش کن

پس الان جاش تنگه ؟ ببخشید یعنی برای زایمان سزارین دیر نکردم؟

گلم احتیاط کنهمین امروز بروسنشم رسیدهخدای نکرده مشکلی باشه،سریع سزارینت میکنن

باشه عزیزم سعی میکنم امروز برم چون تنها هستم تو خونه منتظر بمونم باید  همسر بیاد

یعنی خطر نداره طبیعیه؟

نه عزیزم چه خطری الکی استرس به خودت نده ،ببین اگه هر 2ساعت 4بار تکون میخوره، یا هر 4ساعت 10بار

طبیعیه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم چه خطری الکی استرس به خودت نده ،ببین اگه هر 2ساعت 4بار تکون میخوره، یا هر 4ساعت 10بارطبیعیه

خیلی ممنون گلم میشه برای شنیدن صدای قلبش به بهداشت رفت یا فقط باید بیمارستان برم