الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا هم مرد هم زن یا اینحور بگم نه تنها روابط زن و مرد بلکه تو رفاقتها روابط برادر خواهری توی تمام روابط خیانت عادی شده همه به هم خیانت میکنن توی دوستی خیانت دو رفیق به خیانت ...
دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀
دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف میزنن چه انتظاری از مردا داری ،الان دیگه به من حمله نکنید . اقعاً یه نگاه به دورو ور خودتون بکنید همه میدونید چی میگم ،خدا ایشالا ازشون نگذره امیدوارم که مرض بد بگیرن،زنای عشوه گر برای مرد متاهل
دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف میزنن چه انتظاری از مردا د ...
راست میگی. زن ایرانی فکر میکنه وظیفشه که وسیله ی سرگرم برای عموم باشه. چهره ی بقیه کشور ها رو می بینم عادی تر هستن و این همه عمل و باد کرده نیستن مگر بازیگر، اینفلونسر یا مدل باشن.