2777
2789
عنوان

اکس یا نکست( علامت سوال )

158 بازدید | 17 پست

اکسم خیلی دوسم داره ولی چون بهش حس زیادی ندارم باهاش کات کردم , از یه طرف پشیمونم از یه طرفم میگم شاید چند سال بعد با یکی بهترش آشنا شدم و ..

چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنوع طلبی

مطمئن باش کسیو پیدا نمیکنی دوستت داشته باشه اگه اون واقعا دوستت داره

وقتی آدم خوبیه بپذیر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تنوع طلب و دوقطبی شدید با اینکار حس میکنم به خودم آسیب میزنم

حتنا برو تراپی بعد تکلیف خودتو برای تو رابطه رفتن یا نرفتن روشن کن با اونا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تنوع طلبیمطمئن باش کسیو پیدا نمیکنی دوستت داشته باشه اگه اون واقعا دوستت دارهوقتی آدم خوبیه بپذیر

هر کی دوست داره لزوماً آدم خوبی نیس آدم باید ب حس خودش اعتماد کنه اسمشم تنوع طلبی نیس این خانوم دوس داره دنبال آدم خودش بگرده آدمی ک همه جوره بهش بخوره ن یکی ک فقط زبونی میگه دوست دارم

هر کی دوست داره لزوماً آدم خوبی نیس آدم باید ب حس خودش اعتماد کنه اسمشم تنوع طلبی نیس این خانوم دوس ...

ولی ایشون خودشونم حرف منو قبول دارن ک تنوع طلب هستن

مطمئنا با هر کسی برن تو رابطه دلشون میخواد با بهترش باشن

صد درصد نکست من اکسم یه ....به تمام معنا بود اومد دوباره فرصت دادم بازم همون رفتارا بازم همون هول بودن دوباره کات کردیم الان تو رابطه ام اوکیم باهم 

این پسره هم هرچند وقت یبار میاد مزاحمم میشه تروخدا برگرد عادت کرده هول

صد درصد نکست من اکسم یه ....به تمام معنا بود اومد دوباره فرصت دادم بازم همون رفتارا بازم همون هول بو ...

نه اخه اکس من هیچکاری نکرده بود فقط چون بهش حسی نداشتم تمومش کردم 

ولی ایشون خودشونم حرف منو قبول دارن ک تنوع طلب هستنمطمئنا با هر کسی برن تو رابطه دلشون میخواد با بهت ...

خیلی از آدما نیاز ب تجربه دارن مطمئن باش ادمشو پیدا کنه اصن اهمیت ب این مسائل نمی‌ده و دنبال ی بهترش نمی‌گرده 😅

خیلی از آدما نیاز ب تجربه دارن مطمئن باش ادمشو پیدا کنه اصن اهمیت ب این مسائل نمی‌ده و دنبال ی بهترش ...

حق باشما