سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 عنوان اکس یا نکست( علامت سوال ) 158 بازدید | 17 پست اکسم خیلی دوسم داره ولی چون بهش حس زیادی ندارم باهاش کات کردم , از یه طرف پشیمونم از یه طرفم میگم شاید چند سال بعد با یکی بهترش آشنا شدم و ..چیکار کنم 1403/09/26 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 تنوع طلبیمطمئن باش کسیو پیدا نمیکنی دوستت داشته باشه اگه اون واقعا دوستت دارهوقتی آدم خوبیه بپذیر بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 تنوع طلبیمطمئن باش کسیو پیدا نمیکنی دوستت داشته باشه اگه اون واقعا دوستت دارهوقتی آدم خوبیه بپذیر تنوع طلب و دوقطبی شدید با اینکار حس میکنم به خودم آسیب میزنم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 تنوع طلب و دوقطبی شدید با اینکار حس میکنم به خودم آسیب میزنم حتنا برو تراپی بعد تکلیف خودتو برای تو رابطه رفتن یا نرفتن روشن کن با اونا بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
mahtax عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 6883 تنوع طلبیمطمئن باش کسیو پیدا نمیکنی دوستت داشته باشه اگه اون واقعا دوستت دارهوقتی آدم خوبیه بپذیر هر کی دوست داره لزوماً آدم خوبی نیس آدم باید ب حس خودش اعتماد کنه اسمشم تنوع طلبی نیس این خانوم دوس داره دنبال آدم خودش بگرده آدمی ک همه جوره بهش بخوره ن یکی ک فقط زبونی میگه دوست دارم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 هر کی دوست داره لزوماً آدم خوبی نیس آدم باید ب حس خودش اعتماد کنه اسمشم تنوع طلبی نیس این خانوم دوس ... ولی ایشون خودشونم حرف منو قبول دارن ک تنوع طلب هستنمطمئنا با هر کسی برن تو رابطه دلشون میخواد با بهترش باشن بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
nilo_o_o عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 صد درصد نکست من اکسم یه ....به تمام معنا بود اومد دوباره فرصت دادم بازم همون رفتارا بازم همون هول بودن دوباره کات کردیم الان تو رابطه ام اوکیم باهم این پسره هم هرچند وقت یبار میاد مزاحمم میشه تروخدا برگرد عادت کرده هول
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 صد درصد نکست من اکسم یه ....به تمام معنا بود اومد دوباره فرصت دادم بازم همون رفتارا بازم همون هول بو ... نه اخه اکس من هیچکاری نکرده بود فقط چون بهش حسی نداشتم تمومش کردم
nilo_o_o عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 نه اخه اکس من هیچکاری نکرده بود فقط چون بهش حسی نداشتم تمومش کردم خب پس مشکل از خودت بوده
mahtax عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 6883 ولی ایشون خودشونم حرف منو قبول دارن ک تنوع طلب هستنمطمئنا با هر کسی برن تو رابطه دلشون میخواد با بهت ... خیلی از آدما نیاز ب تجربه دارن مطمئن باش ادمشو پیدا کنه اصن اهمیت ب این مسائل نمیده و دنبال ی بهترش نمیگرده 😅
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 خیلی از آدما نیاز ب تجربه دارن مطمئن باش ادمشو پیدا کنه اصن اهمیت ب این مسائل نمیده و دنبال ی بهترش ... حق باشما بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!