2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست
گلم اصلاااا نگران نباشسقط به این راحتی ها نیست خدایی نکرده اگه قرار بود اتفاقی بیوفته تا الان افتاده ...

مرسی عزیزم 🥲

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم 🥲

قربونت گلم🩷🌱

الان فقط آروم باش هیچی نشده 

آرامشت از هر چیزی مهم تره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

۴هفته زوده واسه تشکیل قلب،تا ۷،۸هفته جا داره

دکترم زده ۲ام برم اخه من نامظمی پریپد دارم نمیدونم موعدم کی بوده چندممه

فقط ازمایش خون دادم مثبت بود

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

دکترم زده ۲ام برم اخه من نامظمی پریپد دارم نمیدونم موعدم کی بوده چندممهفقط ازمایش خون دادم مثبت بود

سونوگرافی دقیق نشون میده که جنین چند هفته اس،برو بسلامتی انشالله خوش خبر باشی

👨‍👩‍👧
قربونت گلم🩷🌱الان فقط آروم باش هیچی نشده آرامشت از هر چیزی مهم تره

اجی براش خیلی بدبختی کشیدم اینم یهوویی شدفک نمیکردم حامله باشم وقتی ازمایشم مثبت شد تعجب کردم 

الان فقط استرس دارم هی میگم نیوفته قلبش تشکیل بشه 🥲🥲

سونوگرافی دقیق نشون میده که جنین چند هفته اس،برو بسلامتی انشالله خوش خبر باشی

مرسی گلم

اجی براش خیلی بدبختی کشیدم اینم یهوویی شدفک نمیکردم حامله باشم وقتی ازمایشم مثبت شد تعجب کردم الان ف ...

اصلا نگران نباش عزیزم مطمئن باش همینجوری خدا بهت داده برات نگه می‌داره

من مامانم نمیدونست حاملس سره خواهرم تا تونسته بود دمنوش زعفران خورده بود و خونریزی گرفته بود

الان کلاس شیشه

ارامشت خیلی برای سلامت جنین مهمه

زعفرانم خیلییییی کم خوردی اصلا نگران نباش

سقطم کاره سختیه اگه خدایی نکرده چیزی میشد الان حتما خونریزی کرده بودی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اصلا نگران نباش عزیزم مطمئن باش همینجوری خدا بهت داده برات نگه می‌دارهمن مامانم نمیدونست حاملس سره خ ...

سقط بشه میوفتم خونریزی؟ یا رشدش متوقف میشه؟ 

سقط بشه میوفتم خونریزی؟ یا رشدش متوقف میشه؟

دررررجا خونریزی میشه اصلااا راحت نیست

برای اینکه رشدش متوقف بشه خدایی نکرده اون بخاطر مشکلات ژنتیکی هستش نگران نباش

دررررجا خونریزی میشه اصلااا راحت نیستبرای اینکه رشدش متوقف بشه خدایی نکرده اون بخاطر مشکلات ژنتیکی ه ...

مرسی از راهنمایت ♥♥♥

مرسی از راهنمایت ♥♥♥

خواهش میکنم عزیزم 🩷

به امید خدا تاپیک زایمانت رو بزنی