2777
2789
الان اومد سراغ من 😔🤣

ای بابا شبیه کرونا میمونه منتقل میشه🤣🤣🤣

روش ریپ نزن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حققققق حقققققوای عسل دارم پاره میشم از خنده 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سوژه خنده اس چون

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حاجی انقد بی شعور و بی فرهنگه شروع کرده بی احترامیییییی

تازه هنوز خوب فشاری نشده🤣اخه عزیزم ما که نباید هر ادمی با هرخانواده ای رو جدی بگیریم بزار بگه

جرئتم نداری داری میترکی بدبخت

نمی‌خوام بی‌ادب باشم اما می‌شه دهنت رو ببندی جدی نمی‌فهمم چرا با تمام کاربرهای سایت مشکل داری و روی اعصاب همه می‌ری

بعد می‌گی فلانی حسوده!

شما از ایشون مزخرف‌تری 

京香水月

تازه هنوز خوب فشاری نشده🤣اخه عزیزم ما که نباید هر ادمی با هرخانواده ای رو جدی بگیریم بزار بگه

اره سیسی ژووووون همون جمله ای ک چند مین پیش تو پیوی گفتم نسبت به اون تاپیکه الانم همونه 😔🤣

همه ... فقط ما خوبیم 😌🤣

-تعلیق