2777
2789

یمدته به وضوح حس میکنم دور و اطرافیانم هیچ میلی به هم صحبتی و ارتباط با من ندارن و انگار همه دور شدن ازم، با اینکه هیچ تغییری هم تو رفتارم نبوده

یجورایی انگار دافعه دارم الان و کسی حوصله نمیکنه حتی جوابمو بده احساس میکنم بی ارزش شدم و ادم حساب نمیشم خیلی حس بیخودیه:( سنگینی چیزی دارم یعنی؟یمدت بود خیلی تو چشم بودم و اکثرا خیلی پیگیر حالم بودن ولی الان حتی رفیق صمیمی ام که خیلی باهم خوبیم هم وقتی بهش پیام میدم جوابمو نمیده، چرا آخه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا می خواستم تایپیک بزنم در مورد همین موضوع، چون، من خیلی آدم مهربونیم هر روز صبح حال اعضای خانوادم رو می پرسم ولی با پرخاش جوابمو میدن، یا بابام حتی حال نداره جواب سلامم رو بده ی وری جواب میده که یعنی برو گمشو دیگه انقد حرف نزن، البته یخورده پر حرفم هستم چونکه خیلی ساکته خونه با کی حرف بزنم خب 😔

اخه حرف یه روز دو روز نیست، الان یمدته واقعا درگیرم کرده این موضوع

حواست را از این موضوع پرت کن و برو برای خودت عشق و حال نشون بده که شادی و برات مهم نیست دوباره همه چی به حالت طبیعی برمیگرده