2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 68 پست
عزیزم الان ۳۴سال واسه خانم اوج پختگی جوانی واحساس هست.شمازندگیتون تاحدودی به ثبات رسیده،یعنی اخلاق ...

والله اینجاحرف حق هم میزنی محکومی ولشون کن هرکی صلاح زندگی خودشو میدونه ۳۷سالمونه اومده میگه اون بچا راضیه نه په ناراضیه حرف های خنده دار میزنن والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظرت بهش فکر میکنم🩷

عزیزم،اگرایتاداری،یک کانال داخل ایتاهست اسمش:دوتاکافی نیست.  

اونجاکلی تجربه ی خانم هست باشرایط مالی سنی و...متفاوت که اقدام به فرزندکردندوتجربیاتشون رونوشتند.اگردوست داشتی مطالعه کن وعضوبشو❤

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

من یکی اوردم ۲۷ سالمه و بچه شش ماهس .. دوسال اول که سخته بعدش اون سختی اولیه رو نداره ولی باز من همین ی دونه رو میخوام...‌ همه میگن اگ یکی میخواستی کلا نمیاوردی ..‌یکی ی دونه لوس میشه

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
من یکی اوردم ۲۷ سالمه و بچه شش ماهس .. دوسال اول که سخته بعدش اون سختی اولیه رو نداره ولی باز من همی ...

ببخشید همه اشتباه میکنن ، مگه قراره همه لوس شن ؟ تو هم بگو مشت نمونه ی خرواره چه یکی چه سه تا

اگه واقعا عاشق مادرشدنی بچه دار شو،قبلش کاملا بدون که خیلی مسئولیت داره و اصلا گل و بلبل نیس واقعا اعصاب فولادی میخواد!اگه دو دلی نیار،همچین آش دهن سوزی نیست مادر شدن😄

واقعاااا باید خیلی بخواید و شرایط اکی باشه برای بچه دار شدن وگرنه حس افسردگی میکنی

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

من ک میگم برای خودت دردسر درست نکن

یکی ب من بگه سود بچه چیه

سوهان روح و جسمه

آدمو روانی میکنن الکی میگن بزرگ شه راحتی

کسی ک بچه آورد هیچ وقت با راحتی رو ب رو نمیشه

هیچ جا جاش نیست 

پوست مو و استخونش فرسوده میشه

کاش یکی بود منو راهنمایی میکرد

ی مشت گیر ن بیسواد از بس گفتن منو تو دردسر انداختن

الانم من بهتون میگم این اشتباهو نکنید