2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 68 پست

الان تو یه تاپیک از اخلاق بد پسرشون تو نوجوونی گله میکردن. والا بنظرم هیچ موجودی ارزششو نداره بخاطرش از جوونیت و آرامش خودت بزنی تهشم اون بچه دلتو بشکنه. بنظرم از آرامشت لذت ببر بدون بچه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرانه توصیه میکنم اگر امادگی روحیو ذهنی نداری اصلا اینکارو نکن اگر به امیدی این هستی که به دنیا میاد شیرینی داره اینا حرفه، شیرین هست ولی مشکلاتش هزار برابر تلخ تر هست مخصوصا تو این جامعه 

چقدر باید یه آدم بی رحم باشه که بعد دیدن این همه تیرگی و گند و کثافت تو این زندگی بخواد یه بچه رو وا ...

اینم حرف درستیه😢

بیچاره اون بچه توی این شرایط 

ولی سن آدم که بالا میره ناخوداگاه ترس‌ها میزنه بالا

من چه گویم 
وای دقیقا همین چیزا فراریم میده از بچه‌دار شدنخیلی سخته😢

اینا فقط،قسمت های منفیش هست

که اتفاقا خوبه اگاه باشی تا خودتو اماده کنی و بپذیری

ولی واقعا بچه شیرین ترین تجربه زندگی هم هست 

چی بهتر از اینکه بتونی یکیو اونجوری که دوس داری تربیت کنی ورشدش رو ببینی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من ۳۷سالمه شکر خدا بچه دارم خیلی هم راضی هستم

اون بچه راضیه؟چقدر بدم میاد مردم فقط از طرف خودشون قضیه رو نگاه میکنن

بچه شده یه اسباب بازی برای سو استفاده که بعدا ولش میکنن تو بحر مکافات زندگی

اگه برگردی عقب باز هم همین تصمیمو میگیری؟به نظرت میشه کلا بچه نداشت؟

من بهت میگم بچه دار نشو اگر مادر مسولیت داری باشی باید فقط فکر وذکرت فقط بچه هات باشه خیلی سخته بچه واقعا شیرینه ولی دلت بزرگ میخواد

عزیزم الان ۳۴سال واسه خانم اوج پختگی  جوانی واحساس هست.شمازندگیتون تاحدودی به ثبات رسیده،یعنی اخلاق های خودتون وهمسرتون رومیدونید،آرامش روان دارید.وخیلی سن مناسبیه ،من خواهرم ۳۷سال داره.بچه چهارم دنیاآورده.والاازمن بزرگتره.ولی چهره کوچکترنشان میده.اگرآرامش باشه تغذیه عالی باشه در بارداری وبعدباداری بی شک خانم جوانترهم میشه.چون شوق زندگی بیشترمیشه.من۳۳سالمه.دوتافرزنددارم.دخترم ۱۲سالشه ،الان خودش گردگیری می کنه واسم.پسرم۱۰سالشه میزنهاروشام رومرتب میکنه.چندسال من رسیدگی کردم به بچه ها.الان درحدسنشون کمکم میکنن.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
خواهرانه توصیه میکنم اگر امادگی روحیو ذهنی نداری اصلا اینکارو نکن اگر به امیدی این هستی که به دنیا م ...

ممنون از نظرت لطف کردی

خیلی میترسم که سن بارداریم بگذره و پشیمون بشم ولی تا کاملا آمادگی نداشته باشم محاله بچه‌دار بشم

من چه گویم 

من ماه قبل باردار شدم یعنی خودخواسته بود چون شوهرم زیاد بچه دوس داره 

با اولین اقدام گرفت

ولی اینقدر پشیمون بودم رفتم برای تشکیل قلب گف قلب تشکیل نشده دو هفته دیگه بیا

باید چهارشنبه برم مجدد و الان واقعا نمیدونم میخوام قلب تشکیل بشه یا نشه

چون از بچه متنفرم

۳۲ سالمه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اینم حرف درستیه😢بیچاره اون بچه توی این شرایط ولی سن آدم که بالا میره ناخوداگاه ترس‌ها میزنه بالا

نگران نباش هیچ خبری نیست زندگیتو بکن تموم شه بره

این چرخه لعنتی رو ادامه نده

گلم تصمیم شخصیه خودت و همسرت اگر واقعا به هر دلیلی بچه نمیخواین اوکیه.یه چیزی هم هست بعضیا سنشون بالاتر میره پشیمون میشن از تصمیمشون.

ولی اگر دلتون بچه میخواد اقدام کن.چون 8 سال گذشته با اولین اقدام شانس بارداری کمه اگر نیاز به درمان باشه دیر میشه.

از هر سنی بخوای میتونی پرستار بگیری یا مهد بذاری و سرکار بری.

اون بچه راضیه؟چقدر بدم میاد مردم فقط از طرف خودشون قضیه رو نگاه میکننبچه شده یه اسباب بازی برای سو ا ...

بچه دارم شگر خدابهترین امکاناتو پدرش برام فراهم کرده شکرخدابه قدری هم سرمایه داریم که کم نیارم جوری حرف میزنی که انگاری پدرمادر خودت تواین سن بچه نداشتن یعنی شماراول کردن اخه کدوم پدر مادر این کارو میکنه 

اون بچه راضیه؟چقدر بدم میاد مردم فقط از طرف خودشون قضیه رو نگاه میکننبچه شده یه اسباب بازی برای سو ا ...

شما متولد ۸۳ هستی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏