الان تو یه تاپیک از اخلاق بد پسرشون تو نوجوونی گله میکردن. والا بنظرم هیچ موجودی ارزششو نداره بخاطرش از جوونیت و آرامش خودت بزنی تهشم اون بچه دلتو بشکنه. بنظرم از آرامشت لذت ببر بدون بچه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرانه توصیه میکنم اگر امادگی روحیو ذهنی نداری اصلا اینکارو نکن اگر به امیدی این هستی که به دنیا میاد شیرینی داره اینا حرفه، شیرین هست ولی مشکلاتش هزار برابر تلخ تر هست مخصوصا تو این جامعه
وای دقیقا همین چیزا فراریم میده از بچهدار شدنخیلی سخته😢
اینا فقط،قسمت های منفیش هست
که اتفاقا خوبه اگاه باشی تا خودتو اماده کنی و بپذیری
ولی واقعا بچه شیرین ترین تجربه زندگی هم هست
چی بهتر از اینکه بتونی یکیو اونجوری که دوس داری تربیت کنی ورشدش رو ببینی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون بچه راضیه؟چقدر بدم میاد مردم فقط از طرف خودشون قضیه رو نگاه میکننبچه شده یه اسباب بازی برای سو ا ...
بچه دارم شگر خدابهترین امکاناتو پدرش برام فراهم کرده شکرخدابه قدری هم سرمایه داریم که کم نیارم جوری حرف میزنی که انگاری پدرمادر خودت تواین سن بچه نداشتن یعنی شماراول کردن اخه کدوم پدر مادر این کارو میکنه
اون بچه راضیه؟چقدر بدم میاد مردم فقط از طرف خودشون قضیه رو نگاه میکننبچه شده یه اسباب بازی برای سو ا ...
شما متولد ۸۳ هستی؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏