2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 68 پست

الان دورخ زمونه عوض شده،دیگه عصر حجر نیست که تنها هدف زنها تو‌زندگی ازدواج و زاییدن بود...

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
من یکی اوردم ۲۷ سالمه و بچه شش ماهس .. دوسال اول که سخته بعدش اون سختی اولیه رو نداره ولی باز من همی ...

الکی میگن من کلی یه دونه بچه موفق و خوشحال میشناسم

زندگی و آرامش خودت مهمتره

من چه گویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از چه لحاظ آمادگی نداری یعنی تو این هشت سال آماده نشدی و یا شرایط به دنیا آوردن بچه مهیا نشده

از نظر روانی حس میکنم آمادگی پذیرش مسئولیت به این سنگینی رو‌ ندارم

وگرنه از لحاظ مالی میتونستیم تامین کنیم

من چه گویم 
اگه واقعا عاشق مادرشدنی بچه دار شو،قبلش کاملا بدون که خیلی مسئولیت داره و اصلا گل و بلبل نیس واقعا ا ...

نه واقعا عاشق مادر شدن نیستم آرامش خودم برام مهمتره😂

من چه گویم 
من ک میگم برای خودت دردسر درست نکنیکی ب من بگه سود بچه چیهسوهان روح و جسمهآدمو روانی میکنن الکی میگن ...

خیلی منو به فکر فرو بردی

چون خودمم علاقه زیادی یه بچه دار شدن ندارم

من چه گویم 
از نظر روانی حس میکنم آمادگی پذیرش مسئولیت به این سنگینی رو‌ ندارموگرنه از لحاظ مالی میتونستیم تامین ...

آره واقعاً خیلی سخته 

الهی خدا بهت بچه صالح و سالم بده

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
الان دورخ زمونه عوض شده،دیگه عصر حجر نیست که تنها هدف زنها تو‌زندگی ازدواج و زاییدن بود...

آره حس میکنم بعد بچه دار شدن دیگه زندگی کاریم تموم میشه

حداقل تا چند سال😢

من چه گویم