2777
2789

دخترا من امشب میخوام چله سوره یس بردارم برای ازدواج و عشق 

اگر کسی تمایل داره با من همراه بشه

اول باید مشخصات کسی که میخواین رو بنویسید بعد هرشب قبل خواب نیت کنید و سوره رو بخونید 

بیاین اینجا بنویسید که انجام شد تا انرژی دسته جمعی بگیریم

عزیزان روشن فکر لطفا نیاین انرژی منفی بدید، من خودمم اصلا مذهبی نیستم و این کارم اولین باره انجام میدم، با قرآن احساس آرامش میکنم، دلایل عدم ازدواج هم گاهی درونی هستند نه بیرونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق شخص خاصی نیستم واسه کی حمد بخونم😂😂من فقط از خدا پول زیاد مهاجرت کردن و دوتا دوست دختر عالی خوب مث خودم میخوام ک تا ابد باهم زندگی کنیم حتی اگه ازدواج کردیمم خونه سه طبقه بخریم هر کدوم تو یه طبقه

۴ سال اینکارو گردم چقدر امیدو انرژی مثبتم داشتم البته نه این روش شما ولی از نوشتن و قانون جذب تا کلی چله قرانی و شمع تراپی برای یه رابطه عاشقانه 

ولی دست رو دلم نزار که خوننننههه😂😂😏

اصلاااا هیچچچ

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

عاشق شخص خاصی نیستم واسه کی حمد بخونم😂😂من فقط از خدا پول زیاد مهاجرت کردن و دوتا دوست دختر عالی خو ...

یعنی دلت عشق نمیخواد؟ 

منم تا مدت ها بخاطر آسيب هام نمیخواستم ولی امشب این طلسم برمیدارم

مطمعن باش اگر مردی بیاد تو زندگیت که درک و مهربونی داشته باشه ازادیتو نگیره و مشوقت باشه تو هم میخوای

۴ سال اینکارو گردم چقدر امیدو انرژی مثبتم داشتم البته نه این روش شما ولی از نوشتن و قانون جذب تا کلی ...

قانون جذب که چرته

ولی نشدن هرچیز علت داره

این مدت که خودشناسی کردم متوجه شدم اصلا الگوی درستی واسه رابطه نداشتم واسه همینم همش ادمای بد سرراهم میومد، باید خودتو اول لایق بدونی

موانع معمولا درونی هستن، لااقل برای من فقط درونی بود که خواستگار نداشتم، علتشو پیدا کردم

تو هم ناامید نشو 

قانون جذب که چرتهولی نشدن هرچیز علت دارهاین مدت که خودشناسی کردم متوجه شدم اصلا الگوی درستی واسه راب ...

چجوری علتشو پیدا کنم 

اینقدر عصبی شدم که روز به روز بیشتر درون خودم فرو میرم و خسته تر از روز قبل میشم و لحظه شماری میکنم برای مرگ

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)