2777
2789
عنوان

خانومای نوزاد دار بیایین کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
یک ساعت خیلی دیره هیچوقت نزار آب تو گوش نوزادت بره چون گوشش عفونت میکنه و گوش درد میگیره  و دیگ ...

مک‌میزنی آب میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟مگه چقدر آب میره تو کوشش که با مک بیرون بیاد

راهکار خونگیت چیه؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مک‌میزنی آب میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟مگه چقدر آب میره تو کوشش که با مک بیرون بیاد راهکار خونگیت چیه؟

آره عزیزم گفتم که به کسی توصیه نمیکنم ولی خیلیارو دور وبرم دیدم اینکارو میکنن و هیچوقت نی نیشون مشکل گوش نداشته همون لحظه تو حموم اینکارو میکنم چون نی نیم سرشو زیاد تکون میده آب میره تو گوشش.یه بار که گوش دخترم درد گرفت مادشوهرم پشت گوشاش ویکس(پماد مخصوص درد عضله که بوی تندی داره)زد که هم مسکنه هم پوستو داغ میکنه و گرماش باعث میشه گوش درد نوزاد کم بشه بعد هم یه روسزی سرش بست منم تو بغلم درحال حرکت بهش شیردادم خورد درحالیکه قبلش به خاطر درد مک نمیزد اینجوری گوشش خوب شد ولی خب این یه راه کار موقته و بهتره اگه مشکل حاده حتما نوزادو دکتر هم ببرن اما من یکی به بچه داری به روش سنتی و قدیمی خیلی بیشتر اعتقاد دارم و تا الانم نی نیم مشکلی نداشته خداروشکر

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
آره عزیزم گفتم که به کسی توصیه نمیکنم ولی خیلیارو دور وبرم دیدم اینکارو میکنن و هیچوقت نی نیشون مشکل ...

چه خوب

من خیلی تو ذهنمه که یه تاپیک بزنیم و نکات ریز بچه داری رو توش بنویسیم

هرکی هر تجربه ای که داره

به نظرم مفید خوهد بود

راستی ویکسو شنیده بودم

من مامانم تو گوشامون دود سیگار میداد

ماهم بعدش ساکت میشدیم 

خخخخ

من قبل از حموم بردن تو ی گوش نی نی رو چرب میکنم آب نمیره توش

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
چه خوب من خیلی تو ذهنمه که یه تاپیک بزنیم و نکات ریز بچه داری رو توش بنویسیم هرکی هر تجربه ای که د ...

آره دود سیگارم خیلی زود نتیجه میده ولی خب من ترسیدم بگم همه بریزن سرم باور کن این روشا همه امتحان شده وماها هم همینجوری بزرگ شدیم دکترای الان که فقطط شربت و دارو واسه کوچکترین مشکل تجویز میکنن که همه عوارض دارن و شیمیایی هستن.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
یعنی من چیکار کنم؟میخواستم ظیر خودم رو بدوشم بدمش که یه قاشق مربا خوری بیشتر نیومد.شیر ندارم.پیش سوش ...

چرا عزیزم شیرنداری؟کپسول شیرافزا بخور مایعات و شیر و عرق رازیانه بخور قلم گاو بگیرآبشو بریز تو سوپ بخور گناه داره نی نی همش به قاشق آخه؟

چرا عزیزم شیرنداری؟کپسول شیرافزا بخور مایعات و شیر و عرق رازیانه بخور قلم گاو بگیرآبشو بریز تو سوپ ب ...

شیر افزا و عرق رازیانه میخورم انگار نه انگار.خیلی ناراحتم

تو رو خدا تو گوش نی نی ذد مک نزنین پرده گوشش پاره میشه کافیه وقتی بچه رو میبرین حموم مراقب آب داخل گوشش نره 

اولا که هر وقت میخواید سر نوزادو بشورین بچرو دمر کنین بعد هم با بازو و ساعو سعی کنین پیشونی بچره نگه دارید تا سرشو تکون نده 

هیچوقت تو حالت طاق بتز و از روبرو سرشو نشورین تمام آب هم نمیره 

یه بار بدین یکی گوشتونو مک بزنه ببینین چه دردی داره 

بعدش هم مگه داخل گوش بچه آب جمع میشه که بیرون بیاد یکی دوقطره هم بره گوش درد میشه 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤