2777
2789
عنوان

خانومای نوزاد دار بیایین کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیرش میدی سرشو بالا بزار .عفونت گوش میگیرن خیلی دراز کشیده شیر بخورن.سرشو بالاتر بزار

راست میگید چون در حالت سالم بودن هم بد شیر میخوره هر موقع خوابید شیشه میزارم نو دهنش حتما از اونه

عزیزم آب تو گوشش نرفته؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
وا به نوزاد سیفیکسیم میدن عجب ....خانم نهایت آموکسی سیلین بده بابا .ببرش دکتر دیگه سیفیکسیم قوی زیاد ...

اموکسی فایده نکرد.تازه بعد از کلی پرسو جو ....این متخصص رو پیدا کردیم.ولی واقعا نمیدونم موندم چیکار کنم

نمیدونم از کجا بفهمم؟

حموم که بردی بعدش گوششو خشک کردی با دستمال کاغذی؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
یک ساعت بعد با گوش پاکن

یک ساعت خیلی دیره هیچوقت نزار آب تو گوش نوزادت بره چون گوشش عفونت میکنه و گوش درد میگیره  و دیگه نمیتونه مک بزنه همیشه گوشاشو گرن نگه دار به خصوص الان که هو سرده اصلا نزار تو گوشش هوابره البته من یه کاری میکنم که خب بهت توصیه نمیکنم ولی خب ایتو از مادر ومادربزرگم یاد گرفتم که بعد حموم خیلی آروم گوش نوزادمو میک میزنم و تمام آبی که تو گوشش رفته خارج میشهیه راهکار خونگی هم واسه گوش درد نی نیم انجام میدادم که اگه بخای بهت میگم ولی خب حتما نی نی رو دکتر هم ببر که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

راست میگید چون در حالت سالم بودن هم بد شیر میخوره هر موقع خوابید شیشه میزارم نو دهنش حتما از اونه

طاق باز نباید شیشه داد

سرش بالاتر باشه طاق باز هم مباشه

عفونت گوش با معاینه ی گوش معلوم میشه هاااا

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪