2777
2789
عنوان

دیدن خاطرات گذشته

801 بازدید | 22 پست

صبح رفته بودیم‌کله پاچه بخوریم البته من که نمیخورم مادرمو خالم یهو دیدم دوست پسر دوران مجردیم اومد تو 

سوییچشو گذاشت رو میز دیدم همون ماشین قبلیشه ۸سال پیش باهم بودیما😐بعد اون ازدواج کرد رفت

منم دخترم بغلم بود  

یهو دیدم یه دختر پتو پیچ اومد تو ۶سالش اینا بود با مادرش

گفت اومدی بابایی بیا قربونت برم😐

واقعا گفتم خدایا شکرت قسمتم این نبود

یه تار موی همسرمو با همه‌گند دماغ بازیاش با ۱۰۰ تا مثل اون عوض نمیکنم😀

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خودش بینیش عملی بود

یادمه زنش دماغ خوبی نداشت اونم عمل کرده بو😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خوشحالم که با دیدنش ناراحت نشدید و پشیمون نشدید از تموم کردن رابطه باهاش.در کنار همسرتون شاد باشید.🌹

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که از زندگیت وهمسرت راضی هستی وگرنه باید کلی غصه میخوردی وقتی دیدیش

آره میگفت برات مزدا۳ میخرم

بعد ۸ سال همون پرشیا زیر پاش بود😁😁😁

خوشحالم که با دیدنش ناراحت نشدید و پشیمون نشدید از تموم کردن رابطه باهاش.در کنار همسرتون شاد باشید. ...

ممنون عزیزم

حالا زنش چه شکلی بود؟؟چقد باهم دوست بودید

۶ماه 

ولی خوب قصدمون ازدواج بود از همون روز اول...

زنشو قبلا دیده بودم حتی موقعی که با من بود عاشق اون بود 😕

دختره اصلا زیبایی ظاهری نداشت

اون موقعم منو برا این میخواست که منو ببره نشون دختره بده که دلشو بسوزونه😅

وا چه بد  خدا روشکر ک از زندگیت راضی هستی

ولی خوب الان هم ژل اینا زده بود هم‌دماغشو عمل کرده بود خیلی بهتر شده بود😊

منم يه بار دوست پسر سابق دوستمو ديدم خيلي ادعاي پولداريش ميشد داشت ميدوييد دنبال اتوبوس😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼