2777
2789
عنوان

بهترین دستور مرغ قطعا همینه😍😋💙

612 بازدید | 48 پست

برای هرنفر ۸۰گرم پیاز خلالی(من برای خودم وشوهرم ۱۶۰گرم و برای دخترم ک ۵سالشه۴۰گرم ریختم ک تقریباشد ۲تاپیازمتوسط روبه بزرگ)وبرای هرنفر۳گرم سیر ک تقریباشد۳حبه سیربزرگ اینارو میریزی کف قابلمه ک میخوای مرغتو توش بپزی بعدزردچوبه،فلفل سیاه،نمک،پودردارچین،پودرهل به مقدارمناسب روشون میریزی و هم میزنی باپیازاو سیراک همه مخلوط شن باهم بعدکف ظرفت قشنگ مواد پیازی رو پهن میکنی روشون تیکه های مرغتو میزاری رومرغا رو زعفرون دم کرده میریزی بعد برای هرنفر۴گرم ابغوره ک میشه یه قاشق مرباخوری و۳۰گرم روغن مایع برای هرنفر ک میشه ۳قاشق غذاخوری ماسه نفریم شد ۹قاشق درکل مریزی رومواد بعد در قابلمه رومیزاری ۲/۵باشعله خیلی کم بپزه ینییییی محشره من دیشب درست کردم به جرئت میتونم بگم ازهمه مرغایی ک درست کردم بهتره عکسشم براتون میزارم 💙😍😋

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

بفرمایین تاپیکم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغنش زیاده من هرگز تو‌خورشت این مقدار روغن نمیریزم اکن یک قاشق برایزی و با همون مقدار پیاز خلالی زیرشو کم کم کنی پیاز اب میندازه و مرغ تو‌اون اب میپزه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نوشجان  

بنظر خوشمزه میاد،باید امتحان کنم

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
روغنش زیاده من هرگز تو‌خورشت این مقدار روغن نمیریزم اکن یک قاشق برایزی و با همون مقدار پیاز خلالی زی ...

میتونی روغنشو کمتربریزی ولی ماخودمون غذای چرب نمیخوریم چرب نبود تهش 

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍