2777
2789
عنوان

یه لحظه تاپیک رو نگاه میکنید

40 بازدید | 9 پست

دوستان من واقعا به ته خط رسیدم، یه دوستی رو دارم البته این دوسته مال سالها پیشه اصلا هم آدم جالبی نیست. خودمم اصلا ازش خوشم نمیاد به خاطر اینکه شخصیت جالبی نداره مدام با دعا مشکل درست کردن برای دیگران قصد آزار رسوندن و مزاحمت داره ن فقط برای من بلکه برای دوست مشترکمون هم همین کارو میکنه از این راه داره پول درمیاره. کاراش واقعا وحشتناک. یه مدت از خودم دورش کرده بودم الان دوباره سر و کلش پیدا شده. نمیدونم چی کار کنم واقعا به ستوه اومدم. از طرفی اسکرین شاتای خیانت شو به شوهرش رو دارم. از طرف دیگه میتونم با شمع تراپی تا حدودی جلوی کاراشو بگیرم. ولی پیش خودم میگم اگه من از خودم اینو دور کنم این عوضی میگه که بازم یه بلایی سرش میارم. نمیدونم شما پیشنهاد بدین من باهاش چی کار کنم از چند نفر هم پرسیدم گفتن فعلا شمع محبتی روش بزنم. به نظرتون چی کار کنم؟ دعای هلاک شدن ظالم رو دارین واقعا خودتون از دعاش نتیجه گرفتین؟ 

قصدش آسیب زدن فقط به من نیست به اعضای خونوادم هست من نمیدونم خدا اون بالاسر نیست والا من یه حرف کوچیک به یه نفر میزنم تا چند ماه یادم میمونه با این که ازش حلالیت طلبیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔

تو رو خدا جواب پست بالایی رو نگاه کن، من واقعیت رو گفتم یارو واقعا دست بردارم نیست. چشم به مال و خونه زندگیمون داره. من اگه مشکل نداشتم که تاپیک نمیزدم و عنوان نمیکردم

تو رو خدا جواب پست بالایی رو نگاه کن، من واقعیت رو گفتم یارو واقعا دست بردارم نیست. چشم به مال و خون ...

اره خوندم کامل 

آگاهی شکایت کن اگه دست بردار نیست 

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

ته داستان به این فکر میکنم ماجرای خیانتش هم کف دست شوهرش یا پدرشوهرم بزارم

گفتی نشون دادی اسکرین که 

به هر حال اصلا به زندگیش کار نداشته باش 

اونجوری بیشتر لج می‌کنه 

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

گفتی نشون دادی اسکرین که به هر حال اصلا به زندگیش کار نداشته باش اونجوری بیشتر لج می‌کنه

نه نشون ندادم اسکرینو. چون اصلا قصدم بهم زدن زندگی مردم نیست. من اگه میخواستم زندگیشو بریزم بهم خیلی وقت پیش نشون میدادم ولی این دفعه به احتمال زیاد به یکی از اعضای خونوادش شوهرش، برادر شوهرش، ... اسکرین رو میبرم حضوری نشون میدم. واقعا دزد این خانم نمیدونم چی بگم یکی از دوستام بدبخت شده از دستش تازه ازدواج کرده بچه و شوهر داره.

نه نشون ندادم اسکرینو. چون اصلا قصدم بهم زدن زندگی مردم نیست. من اگه میخواستم زندگیشو بریزم بهم خیلی ...

از طریق آگاهی اقدام کن