2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
پسری که تو دوران نامزدی بزنه احتمالا بعدا قراره بکشه!!! والا عاشقانه ترین دوران که این باشه وای به ...

وقتی خوبه براش سنگ تموم میزاره ..درحدی ک مثه ی بچه اونو میخوابونه ولی وقتی عصبانی میشه..

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
عزيزم اينايي كه داريً تعريف ميكني اصلا فكر كردن نداره دوستش داره درست ولي پسره چي حتي روي حرف خودش ر ...

میگه میترسم جدا شم بعدش پشیمون شم ..چون پسره وقتی خوبه هیچکس ب پاش نمیرسع تو محبت کردن

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه میترسم جدا شم بعدش پشیمون شم ..چون پسره وقتی خوبه هیچکس ب پاش نمیرسع تو محبت کردن

اين دوستت بدجور عاشقه يكم بفرستش پيش من براش توضيح بدم چه خبره، دقيقا ٤ سال پيش خودمه از اينور پسره منو خونوادمو ميشست ميزاشت كنار، كتك ميزد، از اينور من ميشستم تَو خواب نگاش ميكردم گريه ميكردم بدون اين ميميرم، دقيقا منم گريه ميكردم ميگفتم هيچكس مثل اون نميتونه منو دوستً داشته باشه نميتونه بهم محبت كنه، دق ميكنم نباشه، چي شد مردم؟؟؟ نه تازه ارامش پيدا كردمً اون دوران يادم ميافته سرمو ميكوبم تَو ديوار چقدر عاشق و بي عقل بودمً، جز زنداني و رواني و عصبي شدن چيزي نداره اين ادم براش 

وقتی خوبه براش سنگ تموم میزاره ..درحدی ک مثه ی بچه اونو میخوابونه ولی وقتی عصبانی میشه..

به هر حال این آدم نمیشه که تا آخر عمر عصبانی نشه!!!!

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
اين دوستت بدجور عاشقه يكم بفرستش پيش من براش توضيح بدم چه خبره، دقيقا ٤ سال پيش خودمه از اينور ...

یعنی فراموشش کردی؟

این میگه نمیتونم بزارمش کنار

تو چطور اینکارو کردی

به هر حال این آدم نمیشه که تا آخر عمر عصبانی نشه!!!!

یعنی جدا شه؟

چطوری باید باهاش ارتباط برقرار کنه

توی خصوصی بهم پیام بده برات شمارشون رو بفرستم

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

چطوری نمیشه که

یعنی فراموشش کردی؟ این میگه نمیتونم بزارمش کنار تو چطور اینکارو کردی

ببين گذشته ادم هيچوقت فراموش نميشه، ولي وقتي زمان ميگذره ديگه حسي نداري، نه ناراحت ميشيً نه خوشحال، حتي ببينيش مثل ي ادم عادي از كنارش رد ميشيً، مثل زخم، كم كم خوب ميشه و فقط جاش ميمونه گاهي چشمت ميافته ي لحظه ميگي با خودت ي روزي چنين زخمي خوردم حواسم باشه ديگه اينجوري نشه، دورشو شلوغ كنين، مجبورش كنين دانشگاه كلاس نقاشي نميدونم سرش گرم باشه فقط، من كه انقدر كار ريختم تَو سر خودم ي وقتايي يادم ميره نهار بخورم چه برسه ياد چيز ديگه بيافتم 

ببين گذشته ادم هيچوقت فراموش نميشه، ولي وقتي زمان ميگذره ديگه حسي نداري، نه ناراحت ميشيً نه خوشحال، ...

پس بعنوان کسی ک تجربشو داشته میگی جدا شه؟

عزیزم با دکتر حبشی صحبت کنه

سلام عزیز شماره دکتر حبشی بهم بدین لطفا

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
سلام عزیز شماره دکتر حبشی بهم بدین لطفا

توی خصوصی لطفا پیام بده برات بفرستم

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

واسم میفرستد فقط به نی نی بار میتوانم پیام بدم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
پس بعنوان کسی ک تجربشو داشته میگی جدا شه؟

اين چيزايي كه شماً نوشتي من عينا تجربه كردم و ميگم اره منم تَو نامزدي بودمً ، خود پسره خوب بودً، ولي بعد ي مدت مادرش مثل بختك افتاد وسط ما و حتي حتي نميزاشت من با مامانم تلفني صحبت كنم، ( ي مدتي شرايط جوري بودً خواستم مثلا محبت كنم بمونم پيش مامانش كه خدارو شكر روي واقعيشونو ديدمً) اما اخرش به حدي رسيد تَو روي پدر مادر من فوش ناموسي داد پسره و همونجا براي هميشه گفتم خداحافظ و بعد از اونروز يكبار ديدمش اونم روز طلاق بودً و حتي نگاهشم نكردم و حرفم نزدم باهاش،