2777
2789
عنوان

هدیه روز زن ب ای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست
امروز یکی از مخالفان زنگ زد هر جو. دلش خواست صحبت کرد هر جقدر گفتم اجباری نیست و میتونید شرکت نکنید ...

واقعا حق داشته خواهشا دست از این کارات بردار عزیز 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اجباری نیست همون اول به همه کفتم🥵

میدونی عزیزم بچه هایی که نمیتونن شرکت کنن یجوره خاصی میشن،دلشون میشکنه که چرا خانواده ما مثلا نداده،بنظرم کلا کنسل کنید چون معلم هم مادرشون یا همسرشون نیست که

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خیلی چیزا اجباری نیست اما بودنش بده کلا چون باعث ناراحتی اون بچه میشه مثلاً برنامه یلدا و عکس هرکس پول داد میگیره بچه ک نداد اون لحظه احساس بد داره هرکس پول داد اردو می‌ره نداد میمونه مدرسه و باز بچه ناراحت میشه اجباری نیست اما باعث ناراحتی جز روز معلم کاش بقیه مراسمات مزخرف تعطیل بشه

روز معلم حذف شده  مگه ؟😬

قبول دارم معلمی شغل سختیه ولی حتی روز معلمم بخوانید دست جمعی کاری کنید از بینشون یک مخالف درمیاد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وقتی خودشون پیشنهاد دادن حتما برای شب نون داشتن

ملت برای خودشرینی خیلی کارا میکنن

کم کم میشه و باب و فرهنگ

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
معلم همسرشونه یا مادرشون که پول بدنای کاش به عنوان نماینده جلوی خودشیرینی یه عده و به زحمت انداختنن ...

قدر دانی خود شیرینی میشه؟ نمی دونم والله طرف راضیه پول بده به خاطر ۱ نفر باید توهین و بد و بیراه بشنویم؟

خیلی چیزا اجباری نیست اما بودنش بده کلا چون باعث ناراحتی اون بچه میشه مثلاً برنامه یلدا و عکس هرکس پ ...

دقیقا،من دخترداییم مادرش فوت شده کلاس اول بودگفتن مادرها بیان عکس بگیرن بابچشون اونجا صدای شکستن قلبشو شنیدم الهی دردش به جونم اومد التماس من میکرد بریم مدرسه باهام عکس بگیر،بااینکه داییم گفت مدرسه تعطیله امروز اون برنامه هم کنسل شده باز بچه بیتاب بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
قدر دانی خود شیرینی میشه؟ نمی دونم والله طرف راضیه پول بده به خاطر ۱ نفر باید توهین و بد و بیراه بشن ...

قدردانی از اینکه زن و مادر شده ؟؟ والا مدرسه خواهر من چنین کاری کردن بعد همون مادرا ک پول دادن میگفتن به بچه‌هایی ک شرکت نکردن لطفاً کیک ندید چرا ما پول بدیم اونا بخورن