2777
2789
عنوان

دوستام هرکدوم هف سال و نه سال با پسره هستن چرا ازدواج نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
خیلی عجیبه واسممن خودم اصلا اینطوری نمیپسندم از نظر روانشناسی هم خونده بودم میگفت تو دوسال دیگ باید ...

هوم دقیقا ادم دیگ خودشم خسته میشه واقعا

البت طرفت باید خودش بگه میخام بیام گفتن شما تاثیری نداره😁😂🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸سال از عمرتو چرا واسه یه پسر گذاشتی 🤔

خودش نگهم داشت قسم میداد بمون نرو همش میگفت عاشقام و میگفت صبر کن میام خاستگاریت یه روز زنش زنگ زد و گفت چرا زنگ زدی رو گوشی شوهر من تو کی هستی از غم این اتفاق یکسالو نیم گریه کردم الانم تیروئید گرفتم..‌‌از بس بغض کردم‌‌‌‌....

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

سنشون اوکیه؟

مثلا یکی مثل ما کل فامیل و اشنا و خانواده ها میدونن نامزد محسوب میشیم

ولی سنمون اوکی نیست مزدوج نمیشیم:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خودش نگهم داشت قسم میداد بمون نرو همش میگفت عاشقام و میگفت صبر کن میام خاستگاریت یه روز زنش زنگ زد و ...

عزیزم امصات چقدر غمگینه

از خدا میهام دلت شاد شاد بشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
عزیزم امصات چقدر غمگینهاز خدا میهام دلت شاد شاد بشه

ممنون😔

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خودش نگهم داشت قسم میداد بمون نرو همش میگفت عاشقام و میگفت صبر کن میام خاستگاریت یه روز زنش زنگ زد و ...

وای خدای من آخه چقد آدم میتونه نامرد و دورو باشه بخدا اینا کلا قلب ندارن اونکه زنش شده میدونسته دوس دوختر داره اونم۸سال؟

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
وای خدای من آخه چقد آدم میتونه نامرد و دورو باشه بخدا اینا کلا قلب ندارن اونکه زنش شده میدونسته دوس ...

نه نمیدونسته من هستم...حتما خودش نگفته دیگ

خیلی یجوریهفک کن مثلا نشه ازدواج کرد۸ سال عمرت رفته

شاید با عکس و فیلمی دختره رو تهدید می‌کنه همینجور ادامه میدن

بابا بخدا ما شوهرمون اینقدر هم خوبه گاهی مخ خودمون نمی‌کشه چاره ای نداریم ازش فرار کنیم حالا 8 سال با دوست پسر چه طور سر می‌کنن خدا می‌دونه ،هیچ پسری هم بدون رابطه این همه سال نمیمونن