یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودش نگهم داشت قسم میداد بمون نرو همش میگفت عاشقام و میگفت صبر کن میام خاستگاریت یه روز زنش زنگ زد و گفت چرا زنگ زدی رو گوشی شوهر من تو کی هستی از غم این اتفاق یکسالو نیم گریه کردم الانم تیروئید گرفتم..از بس بغض کردم....
دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
مثلا یکی مثل ما کل فامیل و اشنا و خانواده ها میدونن نامزد محسوب میشیم
ولی سنمون اوکی نیست مزدوج نمیشیم:/
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خودش نگهم داشت قسم میداد بمون نرو همش میگفت عاشقام و میگفت صبر کن میام خاستگاریت یه روز زنش زنگ زد و ...
عزیزم امصات چقدر غمگینه
از خدا میهام دلت شاد شاد بشه
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
خیلی یجوریهفک کن مثلا نشه ازدواج کرد۸ سال عمرت رفته
شاید با عکس و فیلمی دختره رو تهدید میکنه همینجور ادامه میدن
بابا بخدا ما شوهرمون اینقدر هم خوبه گاهی مخ خودمون نمیکشه چاره ای نداریم ازش فرار کنیم حالا 8 سال با دوست پسر چه طور سر میکنن خدا میدونه ،هیچ پسری هم بدون رابطه این همه سال نمیمونن