شاید قصد جدی کردن ندارم من تازه عقد کردیم ولی چند سال دوست بودیم ولی واقعا تا چند سال اصلا قصد جدی کردن نداشتم دیگه همسرم واقعا خیلی اصرار داشت که باید تکلیف مون مشخص بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند سال دوست بودینمن الان مثلا با یکی هستم ولی اصلااااااا شرایط نداره اصلا.مثلا ۴ ۵ سال باید صبر کنم ...
تقریبا 6 سال اگه شرایط مالی نداره واقعا عجله نکنین برای من خودم با اینکه وضع مالی همسرم خوبه انتخاب خودم بوده ولی واقعا میگم زندگی فقط عشق و عاشقی نیست
منم میگم دیگ همون شرایط مالی رو باید درست کنهچون درس اینا ک گذشته رفتهمثلا همین دوستم ب پسره گفته بر ...
دیگه پسر خودش باید به فکر زندگی باشه من همسرم صفر تا صد همه چی پای خودشه نسبت به سنش و بدون حمایت از نظر مالی تقریبا رو به بالا ولی یادم نمیداد تا حالا بهش گفته باشم این کار کن همیشه خودش فکر پیشرفت و اینا بوده
بعد هیچوقت دیگه پسره رو ندیدی؟ یا بهت زنگ نزد توضیحی چیزی بده؟ چرا خبر مرگش رفت الکی
من اصفهانم و اون اراکی بود هیچ وقت دیگه همو نمیبینیم بدون توضیحی هر دو خطشو روم خاموش کرد بعد اون نمیدونست ک من میدونم ازدواج کرده چندین بار با خط جدید رو گوشیم تک میزد من عکس العمل نشون ندادم تا این ک تو روبیکا ی شب پیام داد من بهش گفتم تو ازدواج کردی و احساسات منو به بازی گرفتی من ازت نمیگذرم از خدا میخوام انتقاممو بگیره اون استیکر خنده فرستاد گفت من ازدواج نکردم من یه سری نشونه بهش دادم گفتم دیگ نقش بازی کردن بسه اونم سریع پیامای خودشو حذف دو طرفه کرد و اف شد دیگ ان نشد در نهایت من براش نوشتم نفرینت نمیکنم اما از خدا میخوام همونجوری ک منو بی خبر تو شرایط سخت تنها گذاشتی همونجوری یه روزی بیای خونه و ببینی زنت بی خبر گذاشتت و واسه همیشه رفته...و تمام....
دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂