2777
2789

دیشب با نامزدم بحثم شد سر اینکه کی عقدو عروسی کنیمو اینا 

راستش خیلی بچه ننس و خیلی به خانوادش مخصوصا خاهر سلیطش وابستس و بخاطر اون حاظره سر منو زیرآب کنه،بگزریم بحثمون شدید شد و اخرش میگ رابطرو تمومش کنیمو من باهات نمیسازم 😅حالم از این رفتارش بهم میخوره که تا چیزی میشه میگه بهم بزنیم🥲خب برا من سخته چرا برا اون نیس🥹

به امید فردایی روشن🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصرار داری با یه بچه ننه زودتر عروسی کنی؟؟؟ دوران نامزدی واسه چیه ؟؟ حتما سریع هم میخایی بچه دار بشی ...

بابا ابروم رفت از بس یکسالو نیم همه میگن کی عروسی میکنی چرا عقد نکردی روانی شدم دیگه

به امید فردایی روشن🌱
از اینده ترس دارم😔آدمی نیستم تحمل کنم شکستو خیلی ضعیفم

وقتی میگه تمام کنیم بگو ا چ جالب منم میخواستم همینو میگم مردی ک زنشو میفروشه بدرد من نمیخوره 

ببین چه جوری دست و پاشو جمع میکنه 

اگه مدام اینو میگه و ری اکشنی نسبت ب این موضوع نداشته باشی فردا ک ازدواج کردین همین برنامه رو دارین 

مدام میگه مگه من نگفتم بیا تمام کنیم. همین الان جلوشو بگیر گلم 

وقتی میگه تمام کنیم بگو ا چ جالب منم میخواستم همینو میگم مردی ک زنشو میفروشه بدرد من نمیخوره ببین چه ...

دیشب کع داشت تو پیام درباره تموم کردن میگف 

حالم واقعاااا بد بود دلپیچه داشتم مسموم شده بودم 

با دیدن حرفاشش هزاررر برابر بدتر شدم 

بعدش دیگ چیزی راجب تموم کردن نگفتم فقط بهش گفتم که حالم بده بعدا صحبت میکنیم برگشت گفت برامن مهم نیس برو خدافظ گفتم بیا دنبالم برم دکتر دارم میمیرم میگف باشه میام ولی دفه دیگ هیچوقت لازم نمیبینم بیام😔

به امید فردایی روشن🌱