2777
2789
عنوان

با این وصع زلزله ها

1091 بازدید | 116 پست

بیاید باهم مهربون باشیم دل کسیو نشکنیم حتی مجازی 

کسیو مسخره نکنیم 

حتی اگه به نظرمون یه چیزی اشتباهه 

معلوم نیست فردا چی پیش میاد

تنم داره میلرزه از ترس

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم کجا زلزله اومده؟؟😢

لنگرود،قزوین هم احساس کرده

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است
همه جا يكي يكي داره ميلرزه هي ميخواد تموم شه:( خدايا غلط كرديم :( 

چرا اینجوری شده؟

بعضیا میگن زلزله یه جور تنبیه خداس یعنی مردم ایران اینقد گناهکارن؟

آره واقعا  بیاین این قهر دوهم تموم کنیم بخدا دنیا دوروزه اصلا ارزش نداره  گاهی خیلی زود ...

اینقد راحت تو همین نی نی سایت دلمو همو میشکنیم

چرا اینجوری شده؟ بعضیا میگن زلزله یه جور تنبیه خداس یعنی مردم ایران اینقد گناهکارن؟

عزیزم به نظر من یه جور هشداره.

الان گناه و فساد و دزدی و .... خیلی زیاد شده

ما کشور مسلمونی هستیم از ما اینهمه گناه انتظار نمیره.

این بلا ترو خشک رو باهم میسوزونه.

ان شاء الله خدا بهمون رحم کنه و این بلا رو ازمون دور کنه.

خدایا خودت بهمون رحم کن...خدایا یاد اون لحظه میفتم خدای نکرده بچم زیر.....😣😣😣😣میفهمم  زلزل ...

فقط خدا باید به دادمون برسه من همش احساس میکنم داره میلرزه خونه