الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اینجوری شده؟ بعضیا میگن زلزله یه جور تنبیه خداس یعنی مردم ایران اینقد گناهکارن؟
گناهكار نيستن؟ خدايي خارجيا كلا بي دينن تكليفشون با خودشون معلومه ايران ما همه ادعاي مسلموني ميكنن جيب هم ديگرو ميزنن
گناه زياد شده زنا زياد شده الان خيليا ميان ميريزن سرم كه بلاي طبيعيه بع گناهو اينا ربطي نداره اما خودمونو ك نميتونيم گول بزنيم كلي حديث داريم كه اينو گفته تو قرانم گفته شده
❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است
منم تو یکی از شهرستانهای قزوینم.یکمی لباسو پتو گذاشتم دم در ک اگه خدایی نکرده زلزله اومد اونا رو برداریم تورو خدا دعا کنید من خیلی میترسم از شانس بدم شوهرم سرما خورده زیاد حالش خوب نیس