2777
2789
عنوان

با این وصع زلزله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 116 پست
عزیزم به نظر من یه جور هشداره. الان گناه و فساد و دزدی و .... خیلی زیاد شده ما کشور مسلمونی هستیم ...

واقعا خیییلی زیاده اونم تو یه کشور مسلمون عادی شده انگار

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شده؟ بعضیا میگن زلزله یه جور تنبیه خداس یعنی مردم ایران اینقد گناهکارن؟

عزیزم خییلی گفته شده نزدیک ظهور  تو اخر الزمان وقتی گناه زیادشدجهان پر از گناه شد زلزله فراوون میشه...‌ زلزله برای اینه بقیه ای ک سالمن توبه کنن...

چرا اینجوری شده؟ بعضیا میگن زلزله یه جور تنبیه خداس یعنی مردم ایران اینقد گناهکارن؟

گناهكار نيستن؟ خدايي خارجيا كلا بي دينن تكليفشون با خودشون معلومه ايران ما همه ادعاي مسلموني ميكنن جيب هم ديگرو ميزنن  

گناه زياد شده زنا زياد شده الان خيليا ميان ميريزن سرم كه بلاي طبيعيه بع گناهو اينا ربطي نداره اما خودمونو ك نميتونيم گول بزنيم كلي حديث داريم كه اينو گفته تو قرانم گفته شده 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
اره به بهانه اینکه مجازیه عافل ازینکه پشت همه این مجازی ها یه آدم هست که دل داره قلب داره🙁

تاوان داره این دل شکستنا زخم زبون زدنا

واقعا خیییلی زیاده اونم تو یه کشور مسلمون عادی شده انگار

خوشحالم که با نظرم موافقی عزیزم.

به خدا جایی میگم مسخره میکنن میگن پس چرا تو اروپا و آمریکا نمیاد.

ما‌مسلمونیم ما دین برتر رو داریم اینهمه گناه میکنیم دل امام زمانمون رو به درد میاریم.

یه سر به اینستا بزنی توش گناه و فساد موج میزنه.

خدا بهمون رحم کنه.

اینقد راحت تو همین نی نی سایت دلمو همو میشکنیم

قزوینی

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است
عزیزم خییلی گفته شده نزدیک ظهور  تو اخر الزمان وقتی گناه زیادشدجهان پر از گناه شد زلزله فراوون ...

واقعا فقط تو این شرایط دعا کنیم امام زمان ظهور کنه 

این همه تاپیک خیانت از زلزله هم وحشتناک تره

منم تو یکی از شهرستانهای قزوینم.یکمی لباسو پتو گذاشتم دم در ک اگه خدایی نکرده زلزله اومد اونا رو برداریم تورو خدا دعا کنید من خیلی میترسم از شانس بدم شوهرم سرما خورده زیاد حالش خوب نیس

گناهكار نيستن؟ خدايي خارجيا كلا بي دينن تكليفشون با خودشون معلومه ايران ما همه ادعاي مسلموني ميكنن ج ...

واااقعا شرمنده خدام ک فققققط دارم اسم دینشو یدک میکشمو از دینداری چیزی نمیدونمو ابروی دینشم میبرم....هر کی منو میبینه میگه نیگا اینه مسلمون😭😭

خوشحالم که با نظرم موافقی عزیزم. به خدا جایی میگم مسخره میکنن میگن پس چرا تو اروپا و آمریکا نمیاد. ...

میگن دین نداری حداقل آزاده باش 

الان خیلیا پشت دین قایم شدن دینو بد جلوه میدن