2777
2789
عنوان

باردارم ببایید ی لحظه

396 بازدید | 25 پست

امضامو بخونید میفهمید چ بلایی سرم امد الان دوباره باردارم توروخدا ی توحید بخونید اینبار بغل بگیرمش خیلی دلم شکسته💔😔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

سوره حجرات و آیت الکرسی خیلی بخون....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ایشالله ایندفعه همه چی عالی پیش میره اما توصیه میکنم بری پیش ی متخصص شاید لازم باشه انوکسا بزنی 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره حجرات و آیت الکرسی خیلی بخون....

ممنونم عزیزم حتما دستت درد نکنه🫀

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ایشالله ایندفعه همه چی عالی پیش میره اما توصیه میکنم بری پیش ی متخصص شاید لازم باشه انوکسا بزنی

من الان ۶ماهه تحت نظر سریع قبل هم انوکسا میزدم، از فردا باید شروع کنم هم اسپرین میخورم هم انوکسا

ممنونم عزیزم حتما دستت درد نکنه🫀

خواهش میکنم عزیزم....

خودمم سه ماهگی بچه م سقط شد 

خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تازه بچت از دست داده بودی تو‌تاپیکت بودم‌منم تیر ماه سقط شد جنین قشنگه ۵ماهممیشه با دل‌پاکت دعا کنی ...

حتما حتما عزیز دلم ی اسمی بگو من نماز بلند میشم صبح دوساعت سرسجاده دعا میکنم ازت میخوام سوره مریم بخونی و حتما حتما ۴۰یس ب نیت امام جواد چله برداری انشالله خدا جبران کنه منم برات دعا مبکنم اگه لایق باشم 🫂

من الان ۶ماهه تحت نظر سریع قبل هم انوکسا میزدم، از فردا باید شروع کنم هم اسپرین میخورم هم انوکسا

عزیزم خیلی ناراحت شدم من خودم سقط داشتم هم انوکسا هم داروهای ایمنی میخوردم با اینکه مشکل ایمنی نداشتم واسه محکم کاری خوبه نگران نباش قرار نیس دوبار ی اتفاق بیفته قوی باش گلم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم خیلی ناراحت شدم من خودم سقط داشتم هم انوکسا هم داروهای ایمنی میخوردم با اینکه مشکل ایمنی نداشت ...

مممنونم عزیز دلم انشالله ❤

حتما حتما عزیز دلم ی اسمی بگو من نماز بلند میشم صبح دوساعت سرسجاده دعا میکنم ازت میخوام سوره مریم بخ ...

مممنونم ازت 

من یه پسر ۷ساله دارم ولی این سقط من و شوهرم خیلی بهم ریخت

اسمم فاطمه اس 

انشالله صحیح سالم بغل میگیریش 

حتما پیش پریناتولوژیست برو

مممنونم ازت من یه پسر ۷ساله دارم ولی این سقط من و شوهرم خیلی بهم ریختاسمم فاطمه اس انشالله صحیح سالم ...

عزیزم منم ی پسر ۱۰ساله دارم ولی ب قول تو داغون شدیم💔 عزیزم بر من اصلا همه چیش عالی بود نمیدونم چی شد یهو فقط میتونم بگم روزیمون نبود انشالله اینبار خدا برامون بخواد 

عزیزم منم ی پسر ۱۰ساله دارم ولی ب قول تو داغون شدیم💔 عزیزم بر من اصلا همه چیش عالی بود نمیدونم چی ش ...

ارهههه روزیمون نبود

اون دنیا بهشت نمیره تا ما نریم پیشش

من‌مطمئنم ی جایی بغلشون میکنیم