2777
2789
عنوان

باردارم ببایید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست
عزیرم خدا نگهدارشهحتما حرز امام جواد همراهتون کنین

ممنونم عزیزم🌹

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

سلام عزیزم خوبی؟

ولی خدارو شکر 🤲😍

چقدر خوشحال شدم عزیزم 😘🌹

انشاءالله خدا دوباره دخترتو بهت برگردونه و این دفعه صحیح و سالم بزاره بغلت🤲♥️ عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ♥️🌹🌹

خیلی خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم 😘🌹♥️

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ولی خدارو شکر 🤲😍چقدر خوشحال شدم عزیزم 😘🌹انشاءالله خدا دوباره دخترتو بهت برگردونه ...

فدات شم عزیز دلم انشالله خدا جای دختر شمارم پر کنه ب زودی عزیز دلم ب دل شکستمون نگاه کنه فردا میخوام برم سونو قلب خدا کنه خوب باشه همه چی، و شماهم خبر خوب بیاری برامون🏵🏵

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ممنون عزیزم 🙏🌹انشاءالله همه چیز به خوبی پیش می‌ره نگران هیچی نباش و همه رو بسپار به خود خدا 😍

واقعا اگه خدا بخواد همه چی امکان داره، چندوقت از زایمانت گذشته اقدام کردی؟ 

واقعا اگه خدا بخواد همه چی امکان داره، چندوقت از زایمانت گذشته اقدام کردی؟

اره خدا خدای غیر ممکن هاست این چیزا که هیچه 

من الان ده ماه و ده روزه😢اگه دخترم بود الان ده ماه و ده روزش بود 🥺🖤

نه عزیزم من شوهرم میگه دیگه بچه نمیخوام 😔

جواب آزمایش ژنتیک دخترم و امروز گرفتم متاسفانه مشکل ژنتیکی داریم 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

عزیزم چیشده نی نی خوبه چرا این همه استرس داری یکم آروم باش عزیز دلم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اره خدا خدای غیر ممکن هاست این چیزا که هیچه من الان ده ماه و ده روزه😢اگه دخترم بود الان ده ماه و ده ...

مگه بچه نداشتی داشتی ک؟ خدا بزرگه انشالله ی روزی جاش ناخواسته براتون پرشه عزیزم

عزیزم چیشده نی نی خوبه چرا این همه استرس داری یکم آروم باش عزیز دلم

سلام عزیزم اره خداروشکر همه چی خوب بود ۶هفته ۵روزم بود انشالله خدا جای دختر شمارم پرکنه عزیزم

سلام عزیزم اره خداروشکر همه چی خوب بود ۶هفته ۵روزم بود انشالله خدا جای دختر شمارم پرکنه عزیزم

فدات بشم خداروشکر ک همه چی خوبه خداکنه تا آخرش همینجوری باشه برات 

میگم شما چند ماه بعد اقدام کردی 

من شوهرم خیلی عجله داره ۶ ماه استراحت کافیه،؟

از دستش عصبی ام 

۱ روز بعد از تموم شدن پریودیم  از عمد کاندوم رو پار کرد 

حالا بنظرت چند درصد امکان داره باردارنشم 

خیلی استرس دارم احتمال داره نشم .؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

فدات بشم خداروشکر ک همه چی خوبه خداکنه تا آخرش همینجوری باشه برات میگم شما چند ماه بعد اقدام کردی من ...

عزیزم اگه سزارینی ۸ماه دکترم گف طبیعی ولی ۳ماه کافیه من سه ماه بعد زایمان رفتم دنبال ازمایشام