2777
2789
بعد میشه بین سال مجازی کرد؟ مثلا بعد از امتحانات ترم که توی دی ماه هست ترم بعد رو مجازی کنم؟ یا باید ...

یه تعداد واحد خاص رو فک کنم حتما باید پاس کرده باشید تا بتونید دقیق یادم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من حوزه درس میخونم اگر کمک خواستی بهم بگو

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

آره خوبه در کنار مهارت های دینی مهارت های زندگی هم یاد میگیری ولی با رضایت مادر باشه بهتره در کنار اخلاق و برخورد خوبت

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

یه تعداد واحد خاص رو فک کنم حتما باید پاس کرده باشید تا بتونید دقیق یادم نیس

آها

مجازی ینی کلاسا مجازی برگزار میشه واقعا یا کتاب و جزوه میدن آخرسر بری امتحان بدی فقط

امتحانای حوزه چجوریه؟ مثل دانشگاست؟

من بعد دانشگاه میخواستم برم ،یه نفر بهم گفت نرو مثلا میخوای چی بشی ،،،واقعا اون شخص رو حلال نمیکنم چون روی من تاثیر گذاشت

الان خیلی پشیمونم چرا ادامه تحصیل ندادم 

اونم جایی که پر از آرامش و علومی که حداقل به دردت میخوره،،،و الانم دیگه کشش درس خواندن ندارم و پشتم باد خورده😑😔

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
سلام پایه چند هستید؟ سطح۲ چندساله هست؟چند واحد باید پاس کرده باشی که بشه مجازی خوند؟

پایه 4 

ترم 7

سطح 2 توی حوزه ما کم کمش 4ساله است به بالا 

برای مجازی شدن هم بستگی به حوزه ای که میخوایید برید و قوانینش داره. 

حوزه جامعه الزهرا توی قم فکر کنم یه قسمتی داره به عنوان اموزش مجازی و غیر حضوری فکر کنم، از همون اول بخش مجازی ثبت نام میکنی، و مجازی درس میخونی. 

اما یه سری حوزه ها حد نصاب واحد دارن برای مجازی شدن. یه سری حوزه هام اصلا اموزش مجازی ندارن. 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

اتفاقا بهترین محیطه

(باکمال احترام ب نظرات مخالف کاربرا)

هرچند توی هرجایی خوب و بد وجودداره

ولی ما ک رفتیم دانشگاه اکثرا آدمهای غیبت کن و نامرد و اکثرا دنبال دوست یابی و کارهای بیهوده 

اغلبشونم بودن ک آدم حسابی بودن ودنبال درس 

ولی یکی از رفیقام ک رفتش حوزه اونجا طلبه ها هم کمتر غیبت میکنن و بیشتر دنبال درس و علم آموزی ان

ومهمتر ازهمه اینکه اگه باهم رفیق هم هستن نامردی نمیکنن درحق همدیگه

)هرچند ک گفتم اونحا هم بودن افرادی ک آدم نرمالی نبودن ولی خیلی کم وانگشت شمار)

پایه 4 ترم 7سطح 2 توی حوزه ما کم کمش 4ساله است به بالا برای مجازی شدن هم بستگی به حوزه ای که میخوایی ...

ینی چی ۴سال به بالا؟ چیز معینی نداره؟ من شنیده بودم ۵پایه هست که میشه همون ۵سال معادل ۱۰ترم! غیر از اینه؟

وسط سال میشه مجازی کرد بین ترم ها؟

من بعد دانشگاه میخواستم برم ،یه نفر بهم گفت نرو مثلا میخوای چی بشی ،،،واقعا اون شخص رو حلال نمیکنم چ ...

خیلی ها دیدگاه منفی دارن و حوزوی هارو خیلی خشک و نچسب میدونن نمیدونم برا چی