2777
2789
ینی چی ۴سال به بالا؟ چیز معینی نداره؟ من شنیده بودم ۵پایه هست که میشه همون ۵سال معادل ۱۰ترم! غیر از ...

عزیزم باید بری تحقیق کنی از جایی که مد نظرته 

همه جا قوانین یکسان نداره 

مثلا حوزه ای که من میخونم، اصلا پایه ای نیست، ترمیه

اموزش حضوری از 8 ترم شروع میشه تا 10 ترم و واحد ها تا 24 تا میشه انتخاب کرد، من خودم ترم دیگه درسم تموم میشه  و سطح 2 رو چهار ساله تموم میکنم به صورت حضوری 

و اموزش مجازی از 10 ترم تا 12 ترم 

این وسط اگر یکی مرخصی مجاز مثل مرخصی زایمان و شیردهی بگیره، میتونه بیشتر ادامه بده مثلا 14 ترمه. 

توی حوزه ما میشه وسط ترم مجازی کرد 

اتفاقا فردا فکر کنم پذیرش همون حوزه ای که توی قمه شروع میشه، میخوای بگردم برات لینکش رو پیدا کنم، یه دور دفترچه رو مطالعه کن، شاید خوشت اومد. یه سر هم برو حوزه های شهرتون، پرس وجو کن به نظرم 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
خیلی ها دیدگاه منفی دارن و حوزوی هارو خیلی خشک و نچسب میدونن نمیدونم برا چی

حوزه محل یادگیری علوم دینی هست چه دلیلی داره یکی بدش بیاد یا نظر منفی داشته باشه مگه اینکه خودش درونش خرده شیشه داشته باشه وگرنه راه درست مسیر درست دیگه مخالفت و دید منفی معنی ندارن

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ثبت نام جامعه الزهرا شروع میشه 

اگر قم نیستی به صورت مجازی هم میتونی ادامه تحصیل بدی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
حوزه محل یادگیری علوم دینی هست چه دلیلی داره یکی بدش بیاد یا نظر منفی داشته باشه مگه اینکه خودش درون ...

قرار نیس چون محل یادگیریه علوم دینی هست هیچ عیبی نداشته باشه داعشم علوم دینی خوب درس میده 

قرار نیس چون محل یادگیریه علوم دینی هست هیچ عیبی نداشته باشه داعشم علوم دینی خوب درس میده

اینکه یکی یا گروهی به نام دین کارهای زشت و کثیفی انجام میدن هیچ ربطی به خود دین نداره😏 

اونجا محل یادگیری علوم دین هست حالا یکی خوب استفاده می‌کنه میشه عالم و دانشمند یکی بد استفاده

می‌کنه و منحرف میشه که نتیجه میشه داعش

حالا چ ربطی به خود دین داره ؟!

دین اسلام کاملترین و بی نقص ترین دین هست ولی عده ای متاسفانه فقط نامش رو یدک میکشن

خدا هممونو هدایت کنه😶

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم