2777
2789
چیکار کنم موفق تر باشم؟ آسیب هاش چیه؟ معمولا چه اشتباهاتی میکنن دخترای حوزه؟

در کنار حوزه مطالعه ازاد داشته باش

خدای نکرده فکر نکن چون درس حوزه خوندی لزوما خیلی بالاتر از اشخاص دیگه هستید (خدای نکرده دچار غرور نشید)  اینجور افراد رو دیدم که زندگیشون آسیب دیده 

دختر طلبه به نوعی الگو محسوب میشه از این نظر که میگن ببین فلانی طلبس ولی فلان کار رو انجام داده. 

ممکنه بدو ورود به علت سختی درس ها یا عدم همخونی فکرتون با فضای حوزه بخواید انصراف بدید اما اول توکل به خدا و بعد صبر حلال مشکلاته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درساش چقد سخته؟

عزیزم من نخوندم که  فقط بعضی از این سخنرانی هارو گوش دادم مثلا میگن فلان کتاب فلان روایت فلان صفحه فلان مطلب نوشته شده یا این روایت تو فلان کتاب وجود نداره همه ی اینها یعنی باید کتابهای زیادی از علم حدیث زبان عربی و علم رجال ...‌بخونی  تا بتونی راحت مباحث مختلف و متوجه بشیو تجزیه تحلیل حتی اگه یکی ازت سوال پرسید بتونی راحت جوابشو بدی البته طبیعتا درجه بندی و رتبه بندی داره و زمان زیادی هم باید صرفش بکنی تا به این حد برسی 

فرصت های شغلیش هم اگه میدونی بفرما

کار کردن به عنوان کادر و یا استاد در حوزه علمیه

محقق و پژوهشگر 

مبلغ دین در سایر شهرها و حتی کشورها

استاد دانشگاه 

آموزش و پرورش

سخنران

میشه تا یه جایی حضوری خوند بعد مجازی کردش؟

بله خودم حدود سه سال حضوری درس خوندم بقیش مجازی 

(اما از من به شما نصیحت اگه شرایطش رو داری حتمااااا حضوری برو) واقعا تو یادگیری حضوری یه چیز دیگس

بستگی به هر حوزه ای دارهبرای ما استادهای اخلاق و.... دعوت میکردنتیاتر بازی میکردیم و.....

مثلا یکی از دوستام حوزشون کلاس های هنری خارج از تایم آموزش هم داشت مثل خیاطی و گلدوزی 

مجازی چجوریه؟ تو کدوم بستره؟ امتحانا هم مجازیه؟

وقتی ثبت نام میشید بهتون کد طلبگی داده میشه با اون کد وارد پرتال طلبه در کوثرنت میشید و ادامه ماجرا (البته مال ما اینجوری بود که باید حتما تعدادی واحد رو حضوری پاس میکردیم) و امتحان هامون حضوری بود

اما اگه مدنظرتون از اول مجازیه از شرایطش اطلاعی ندارم

وقتی ثبت نام میشید بهتون کد طلبگی داده میشه با اون کد وارد پرتال طلبه در کوثرنت میشید و ادامه ماجرا ...

بعد میشه بین سال مجازی کرد؟ مثلا بعد از امتحانات ترم که توی دی ماه هست ترم بعد رو مجازی کنم؟ یا باید بمونم اول سال بعد؟