2777
2789
عنوان

هر چی می خورم تلخ در بارداری

124 بازدید | 22 پست

آمروز غروب هرچی می خوردم انگار خراب بود و تلخ میزد تو دهن من 

نمی دونم چی کار کنم 

من الان تو هفته ۱۱ ام همش گشنمه 

هر چی ام می خورم تلخ 

متاسفانه خیلی خوراکم زیاد شده 

کسی راه کار نداره برای کنترل اشتها در بارداری و تلخی دهان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردسر بارداری یه جور شیر دهی یه جور 

خیلی خستم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

اوه مثل من

من یه ماهو نیممه 

اونم تو دوران نامزدی🤦‍♀️

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

زن داداشم فقط چیزای مقوی میخوره داداشم خیلی هواسش به زنش هست.

مرتب آجیل میخره.ماهی میخره براش سرخ میکنه.گوشت گوسفندی میوه سبزیجات زیاد به خوردش میده.

به خاطر همینم هر وقت میره سونوگرافی دکتر بهشون میگه بچه خیلی درشته.دقیقا انگار ۴ هفته جلوتر از سنِ بارداریشه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
بابا تلخی کجاش طبیعی گفتن حالت تهوع طبیعی خدایی چقدر سخته 😭😭😭😭😭

اگه توبارداری شاخ هم دربیاری طبیعیه تلخیش تافیهاخالدون آدموبدمزه میکنه میدونم چی میگی ولی طبیعیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خیلی عجله کردی بهترین دوران زهرمار خودت کردی 😭😭😭😭

شوهرم عجله داشت

هرچی میگفتم وایسا تا عروسی 

هی میگفت اذیت میشم و فلان اینا خلاصه راضی نمیشد 

بعد مظلوم میشد دلم میسوخت براش دیگه منم راضی شدم 

و تو سن ۲۰ اونم دوران نامزدی حامله شدم 

الان بدبختی عروسی رو داریم که باید بندازیم جلو 

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه