2777
2789
عنوان

هر چی می خورم تلخ در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست
😁😁😁😁😁اصلا انگار داری کوفت می خوری

😂 ایشااله سالم بغل بگیری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شوهرم عجله داشتهرچی میگفتم وایسا تا عروسی هی میگفت اذیت میشم و فلان اینا خلاصه راضی نمیشد بعد مظلوم ...

عجب ،من تو بیست سالکی داشتم دفتر کتابهام واسه دانشگاه آماده می کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ،من تو بیست سالکی داشتم دفتر کتابهام واسه دانشگاه آماده می کردم

الان چندسالتونه؟

😂 چی بگم بعد من الان مامان شدم

ولی کم سن تر از منم هست که ازدواج کردن و بچه دار شدن

الان فقط نگرانیم عروسیه 

استرس دارم

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

الان چندسالتونه؟😂 چی بگم بعد من الان مامان شدمولی کم سن تر از منم هست که ازدواج کردن و بچه دار شدنا ...

هر کی هر کاری می کنه که ما نباید تقلید کنیم یکی تو ۱۶ سالگی عروس میشه یکی تو ۳۰ سالگی 

توانایی هرکسی به خودش مربوطه 

ولی من یادمه تو همون سن کم 

از من خواستگاری می کردن 

و مامانم چون خودش زود شوهر کرده بود می گفت تا واسه خودش کسی نشه شوهر نمی دم ،و این تنها دلخوشی من بودو  من  خواستگار تو سن های کم گریه ام می گرفت و فقط منتظر جمله مامانم می‌نشستم 

هر کی هر کاری می کنه که ما نباید تقلید کنیم یکی تو ۱۶ سالگی عروس میشه یکی تو ۳۰ سالگی توانایی هرکسی ...

درست میگید...:(((

هعی

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

درست میگید...:(((هعی

سعی کن بیشتر به خودت برسی 

عروسی  اگه واست مهمه لباس بپوش و و عکس بگیر و یک جشن ۲۰ نفر جمع و جور بگیر 

من میدونم عروسی واقعی ، مراسمی نیست که یو زن باردار بتونه تحمل کنه 

سلامت تو خیلی مهمه

به جای جشن خیلی کارا میشع کرد 

رفت یک سفر هرجا ، ۴ روز یا  یک هفته خوش گذروند 

آین نظر منه ، بازم نظر خودت خیلی مهمه

سعی کن بیشتر به خودت برسی عروسی اگه واست مهمه لباس بپوش و و عکس بگیر و یک جشن ۲۰ نفر جمع و جور بگیر ...

اره واقعا اذیتم زیاد 

مرسی عزیزم 

ببینیم چیکار میکنم

تا شکمم بالا نیومده