2777
2789
قبلا هم اتفاقا بوده خیلیم بوده مخصوصا توی مردها چند همسری به نظر خودت یکجور خیانت نبوده؟قبلنا زنها ا ...

والا انقدی ک خیانتا الان زیاد شده سابق چند همسری نبود

شاید زمان پدر بزرگ مادربزگامون اونم تک و توک

ولی الان واقعا آدم چیزایی می‌شنوه و میبینه ک تصمیم میگیره همون مجرد بمونه

خیلی چیزا دست ب دست هم داد تا یه سری روابط در قالب روابط اجتماعی جا زده بشه و عادی جلوه بشه ک تهش ختم شد ب خیانت...نمونه بارزش رسانه و فیلم های فاخر این دهه اخیر

کشورهای دیگه اگه خیانت وطلاق  هست حداقل بعد طلاق زن هم به راحتی میتونه ازدواج کنه یه سری حق وحقوق داره که میتونه راحت زمدگیشو بکنه حتی برای حضانت بچه حمایت میشه 

متاسفانه کشور ما هنوز به اون درجه نرسیده مخصوصا تو خانواده های ضعیف میبینی  دخترشون با دوتا بچه از دوتا ازدواج برگشته پیش پدرومادرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلیها از زمان مجردی عادت میکنن به تنوع طلبی وتعویض به قول خودشون پارتنر دیگه بعد ازدواج ممک ...

دقیقا...مثلا میگن بابا مجرده خب فعلا ب عشق و حالش برسه بعد حالا خواست ازدواج کنه دیگه میزاره کنار....در صورتیکه واقعا 

کم پیش میاد کسی بتونه با روابط آزاد قبل از ازدواج خودش رو محدود ب ازدواج کنه و متعهد بمونه

همه که چندهمسرنبودن بابام عموهام پدربزرگام داییام شوهرخاله هام شوهرعمه هام مردای همسایه مون دوستاشون ...

همونا رو بری پرس و جو کنی میبینی همچین پاک هم نبودن 

بخدا یه کسایی رو من دیدم که روشون قسم میخوردم 

بیست سال قبل تاالان که آره باهات موافقم چون خودشونو آپدیت میدونن دیگه علنی و باافتخار تعریف میکنن

من منظورم از حرفام این بود که دختر باید توی جامعه بره تا بهتر بتونه تشخیص بده مردهارو و ضربه نخوره 

من منظورم از حرفام این بود که دختر باید توی جامعه بره تا بهتر بتونه تشخیص بده مردهارو و ضربه نخوره

من دور برم اکثرا خانمها به شدت با حیا بالای سی سالشون مطمینم دوستی قبل ازدواج تجربه نکردن اصلااااا 

ولی متاسفانه بسکه جامعه خراب شده  همه میگن ومیشنون مردا شکاک شدن