2777
2789
چ قشنگ من عاشق برفم یعنی عشقی ک ب برف دارم غیرر قابل بیانه و تاحالا تو عمرم برف ندیدم

منم عاشق برفم

کجاهستین؟

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاران حیف من با نوزادم خونه تنها بودم امروز نشد برم یه دور بزنم تو این هوای برفی هعی

ای جان انشالله نی نی بزرگ میشه سالهای دیگ باهم میرین

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

ببخشید اینور تگت کردم اخر خانم لاکژریی عکس ادکلن ۱۳ میلیونشو نزاشت فهمیدم حق. کاملا باخودته🤣

@لبخندخدادادی  

تو فکر میکنی هرزه ها مغز دارن اصلا؟شخصیت دارن؟وجدان دارن؟متاسفانه اینا اونقدر حقیر و خار هستن که به این چیزا اصلا اهمیت نمیدن فقط میگن یکی باشه مارو ساپورت کنه و از نظر جنسی تامین کنه عینه حیوون کافیه..که تهشم مثله یه دستمال کاغذی که طرف دماغشو باهاش پاک کرده میندازنشون دور با انواع واقسام مریضیای جنسی ..خدا لعنتشون کنه که چقدر زندگیارو ازهم میپاشن فقط

تو فکر میکنی هرزه ها مغز دارن اصلا؟شخصیت دارن؟وجدان دارن؟متاسفانه اینا اونقدر حقیر و خار هستن که به ...

اینایی ک گفتی هیچکددووم ندارن ب علاوه شرف هم ندارن ولی اینقد دلم میخواد اینچیزارو بهشون گوشزد کنم تابفهمن چ حرومیای هستن

اینایی ک گفتی هیچکددووم ندارن ب علاوه شرف هم ندارن ولی اینقد دلم میخواد اینچیزارو بهشون گوشزد کنم تا ...

منم متنفررررم ازشون زندگی من پاشید اابته شوهر عوضی خودمم ذاتش خرابه

منم متنفررررم ازشون زندگی من پاشید اابته شوهر عوضی خودمم ذاتش خرابه

خدالعنت کنه هرچی خونه خراب کنه بارهااینجا دیدم این هرزه هارو باافتخار میگن بامردمتاهلن هستن ک ساپورت مالیشون کنه