2777
2789
ان شالله شما دو هفته دیگه صدای قلبش رو بشنوی .خواهر شوهر من خیلی از ۷ هفتش گذشته بود ولی دوبار سونو ...

منم سونو تشخیصم ۵ هفته بود. اما دکترم میگفت ۷ هفتته. نکنه منم جنینم رشد نکرده.؟!!! 😢😢😢😢

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
نه. اولین بار بودم. حالا جالبه سونو تشخیصش ۵ هفته بود. اینم برام سواله که من بالاخره چند هفتمه .؟!!

دكترت رو عوض كن به نظرم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده گفتی. انقدر از عصر تا حالا گریه کردم خدا میدونه 😭😭😭😭😭 استاتر جان تو هم ببخش کار د ...

به خواهر خودم هم گفتن اصلا ساک حاملگی تشکیل نشده و صدای قلب رو نمیشنوییم  و خارج رحم دوهفته بعد سونو رو تکرار کرد صدای قلب رو شنید الان دخترش سه ماهشه

خدایا مثل همیشه امیدم تویی ...
خدا خيرش نده اين دكتر ها رو دكتر من عالي بود خيلي مهربون بود هر وقت استرس داشتم ميرفتم كلي اميد ميدا ...

اما این دکتره به من گفت کاملا ۵۰   ۵۰ هست دو هفته دیگه بیای همه چی معلوم میشه. اگر لازم شد با داروی گیاهی سقطش میکنم برات . خیلی گریه کردم ... 😭😭😭😭😭

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
منم سونو تشخیصم ۵ هفته بود. اما دکترم میگفت ۷ هفتته. نکنه منم جنینم رشد نکرده.؟!!! 😢😢😢😢

عزيزم دكترت از رو پري گفته سونو درستش رو ميگه و اگر ٥ هفته ات باشه قلبش تشكيل نميشه كه زود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

شاید لانه گزینی و لقاح شما دیرتر بوده به خودت استرس نده اخرین پریدیت کی بوده

به خواهر خودم هم گفتن اصلا ساک حاملگی تشکیل نشده و صدای قلب رو نمیشنوییم  و خارج رحم دوهفته بعد ...

وای عزیزم خداکنه برا منم همین باشه. خدا خیرت بده عزیزم. و خدا بچه خاهرتو براتون نگه داره

دو روز قبل موعد مثبت شد. ۲۳ ام تخمک گذاری بود... حدودا ۲ ام مثبت شد. ۵ ام هم رفتم آز بتا

بنظرتون من بزارم از پریدیم بگذره بعد بتا بدم ۴ روز مونده تا پریدیم بی بی چکم خیلی خطش کمرنگه

عزيزم دكترت از رو پري گفته سونو درستش رو ميگه و اگر ٥ هفته ات باشه قلبش تشكيل نميشه كه زود

خب منم اتفاقا همینو بهش گفتم . گفتم پس من ۵ هفتمه.!!!

گفت نه از تاریخ پریودت تو الآن هفته ۷ امی ... 😢

واقعا باید دکترمو عوض کنم راست میگی

اما این دکتره به من گفت کاملا ۵۰   ۵۰ هست دو هفته دیگه بیای همه چی معلوم میشه. اگر لازم شد با د ...

من تضمين ميكنم واست قلبش ميزنه ولي دكترت رو عوض كن

شاید لانه گزینی و لقاح شما دیرتر بوده به خودت استرس نده اخرین پریدیت کی بوده

۲۲ مهر پریود شدم. 

خب منم اتفاقا همینو بهش گفتم . گفتم پس من ۵ هفتمه.!!! گفت نه از تاریخ پریودت تو الآن هفته ۷ امی ... ...

من رفتم دكتر فقط تاريخ رو پرسيد نوشت سونو كه سن حاملگي رو بفهمه روز اول پري كه شما امكان بارداري نداري داري؟؟؟