استاتر جان با اجازت یه سوال بپرسم.؟ میشه طبق تاریخ ۷ هفته باشی اما قلب جنین تشکیل نشده باشه.؟!!! اص ...
من نميفهمم چرا انقدر تند تند ميرين سونو واس قلبش دكتر من يه دونه هفته ٦ نوشت رفتم فقط ساك بود حرفي هم از تشكيل قلب و اينا نزد يهو هفته ١١ رفتم ان تي بيخود استرس به خودتون وارد ميكنين
خب بهش گفتن باید سقط بشه چیزای گرم خورد تا یک ماه بهش فرصت دادن که خودش بیافته.و دقیق سر یک ماه سقط ...
یعنی پوچ بوده.؟
من دکتر بهم گفته طبق تاریخ خودت جنین ۷ هفتست اما تو سونو میگه ۵ هفته. گفت برو ۲ هفته بیا اگه قلبی نبود دیگه سقطش کن. میگم بنظر شما ممکنه دو هفته دیگه برم قلبش بزنه.؟!!!
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نميفهمم چرا انقدر تند تند ميرين سونو واس قلبش دكتر من يه دونه هفته ٦ نوشت رفتم فقط ساك بود حرفي ه ...
بخدا منم نمیخاستم برم دکترم کلی فشار آورد برو که اگه خدایی نکرده خارج از رحم باشه سقطش کنیم. حالا استرس دارم نکنه تخم پوچ باشه.؟ هنوز ۷ هفتشه دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
یعنی پوچ بوده.؟ من دکتر بهم گفته طبق تاریخ خودت جنین ۷ هفتست اما تو سونو میگه ۵ هفته. گفت برو ۲ هفت ...
ان شالله شما دو هفته دیگه صدای قلبش رو بشنوی .خواهر شوهر من خیلی از ۷ هفتش گذشته بود ولی دوبار سونو بهش گفتن ۷ هفته اس یعنی رشد نکرده در واقع طبق تاریخ باید ۱۱ هفته میبود بعد سقط کرد
زود رفتي واس قلبش منم ٦ هفته و ٤ روز بود رفتم قلب نداشت ١١ هفته رفتم قلبش ميزد
خدا خیرت بده گفتی. انقدر از عصر تا حالا گریه کردم خدا میدونه 😭😭😭😭😭
استاتر جان تو هم ببخش کار درستی نبود تو تاپیکت تاپیک زدم. من ۳ روز بعد پریودیم بی بیم مثبت اومد
نه. اولین بار بودم. حالا جالبه سونو تشخیصش ۵ هفته بود. اینم برام سواله که من بالاخره چند هفتمه .؟!!