2777
2789

پسرمن دوروزدیگه سه ماهشو پرمیکنه و وارد ۴ماه میشه چن وقتیه متوجه رفلاکس پنهانش شدم بردم دکتر بهش کپسول امپرازول دادکه صبح وشب هربار۲۵تادونه هاشو باسه قاشق شیرخودم بهش بدم فقطم شیرخودمومیخوره شیرخشک نمیخوره.الان یک هفته گذشته ولی همچنان علائم رفلاکس رو داره البته اصلا بالا نمیاره فقط تاگلوش میادبالا وبرمیگرده بی قراره دکترواسش قرص نکسیوم ۲۰ تجویزکرد وگف اگ خوب نشد یک چهارمشو صبح یک چهارمش هم شب حل کن بده بهش.الان نمیدونم قزصو بهش بدم یابازم صبرکنم ببینم کپسول اثرمیذاره؟بی قراری میکنه دیگه نمیدونم چیکلرکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرنمیخوره درست حسابی

چقدر درماه وزن میگیره من ۴ماهگی ۳۰۰ گرم اضافه کرد فقط 

میدونم سخته من شرایط رو گذروندم واسه دوتا بچه هام 

فقط میتونم بگم کم وزن گرفتن در آینده مشکلی ایجاد نمی‌کند حرص نخور

پسر من الان ۱۰سالشه مشکلی نداره

چقدر درماه وزن میگیره من ۴ماهگی ۳۰۰ گرم اضافه کرد فقط میدونم سخته من شرایط رو گذروندم واسه دوتا بچه ...

تاالان وزن گیریش خوب بوده ولی خب جدیدا خوب شیرنمیخوره سینه امونمیگیره دیگه نمیدونم درآینده چجوری باشه.ایکاش زودتربگذره دارم کم میارم

تاالان وزن گیریش خوب بوده ولی خب جدیدا خوب شیرنمیخوره سینه امونمیگیره دیگه نمیدونم درآینده چجوری باش ...

میدونه سخته 

اگه تا الان خوب بوده خداروشکر من از دوماه وزن نگرفت دیگه ماهی ۴۰۰ ۳۵۰ تا ۳۰۰ حتی  

وقتی خوابه شیر بده بیشتر 

الان اوجش هست از ۵ ماه بهتر از ۶ماه باز بهتر میشه و ۹ماه خیلی بهتر 

دعاکن واسم خیلی سخت میگذره

سلام خانومی

سعی کن با خدا ارتباط داشته باشی زیاد دعا کن برای خودت و بچه هات...

خانومی مکمل بعد از زایمان میخوری؟

تا دو سال هر هفته قرص آهن، قرص کلسیم و مولتی ویتامین بخور.

ماهی یک عدد ویتامین دی هم بخور.

اینا رو یادداشت کن یادت نره.

البته اگر دکتر قبلا بهت گفته استثنا هستی و آهن یا کلسیم ات بالا هست اونو نخور.

با کمبود ویتامین آدم بی حوصله میشه.

وگرنه آدم طبیعی فعال و پر انرژی هست.

بچه ات بهتره ؟

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/