2777
2789

بخدا فقط ب خود شوهرمون بستگی داره

ب مقدار عاقل بودنش

ب مقدار بچه ننه بودنش

ب اینا بستگی داره

من یکسال قبل ازدواجمون کلا مادرشو ازدست داده بود و کلا مادرشوهر ندیدم ۵تا خواهر(همشون متاهل)داره۲تاش به شددددت اولا اذیتمون میکردن خلاصه اولاش متوجه نمیشدم ک دلیل همه دعواهای زندگیمون از ریشه این دوخواهره! خلاصه شوهرم طفلی خودش اولا همش میگفت چرا گذاشتم با قلانی(خاهرش) صمیمی بشی اااا اون بهت یاد داده…

خلاصه اخرش دیدم این عفریطه به من میگ این کار بکن بعد همونجا جلو خودم ب سوهرم گفت این کار واسه زن عیبه😂

هیچی دیگ شوهرم   کلا باهاشون قطع ارتباط کرد  ن زنگ ن پیام نه هیچی

کلا تو زندگیمون فایدت ای هم نداشتن فقط باعث دعوا میشدن

بنظرم اگ زنی داره از خانوادت شوهر اذیت میشه اولین مقصر خود شوهرشه

روز بوده که خاهرش جلو جمع خاسته منو ضایع کنه(شوهرم ب همون خاهر فحشای بزرگ داد تو همون جمع ) عفریطه خانم برعکس خودش ضایع شد😁💩

بنظرم همسر شماهم از اونور بوم افتاده اتفاقا مرد باسیاست یجوری میونه رو حفظ میکنه که هر دو طرف راضین

عزیزم  ازاونور بوم افتاده ینی چی؟ مگ شوهذ خودت از کدوم‌ور افتاده🤣بااین جملت مشخصه خیلیی حسودیت شد😂ا

معلومه اصلا هواتو نداره

ب اسم سیاست میرینه بهت واسه خونوادش

اشکال نداره تحمل کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه شکر خدا شوهر من مدیریتش خوبه چه من حرفی بزنم چه اونا اصلا گارد نمیگیره ،خواهراش حرفی بزنن که کلا اهمیت نمیده و اصلا قبول نداره ،مادرشم چیزی بگه با شوخی و مسخره بازی رد میکنه و اصلا نمیزاره قضیه به سمت من کش پیدا کنه ،به منم اجازه میده همه جوره خودمو تخلیه کنم اخرشم میگه تو راست میگی ،منم چون رو دلم تلنبار نمیشه راحت کنار میام چون میگم اصل شوهرمه  ،در کل هر دو طرف رو اروم نگه میداره 

بنظرم همسر شماهم از اونور بوم افتاده اتفاقا مرد باسیاست یجوری میونه رو حفظ میکنه که هر دو طرف راضین

خیلی رک بگم سیاست زمانی جواب میده بخوای هردو طرفو داشته باشی 

تو دستتو داخل سطل اشغال نگه میداری اگه اون اشغال پوست چیپس مورد علاقت توش باشه؟ قطعا دستت آسیب میبینه و میکروبی میشه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
عزیزم ازاونور بوم افتاده ینی چی؟ مگ شوهذ خودت از کدوم‌ور افتاده🤣بااین جملت مشخصه خیلیی حسودیت شد😂 ...

چقد بی شخصیت وبی ادب هستی من محترمانه نظر خودمو گفتم عادت به تگ کردن نی نی یار ندارم ولی ریپ نزن جواب آدمای هرجایی و نمیدم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

خیلی رک بگم سیاست زمانی جواب میده بخوای هردو طرفو داشته باشی تو دستتو داخل سطل اشغال نگه میداری اگه ...

دمت گرم دقیقا همینطوره

شوهر منم وقتی میبینه خانوادش واسش ریالی خرج نکردن  ببین ک‌جکترین کاری براش نکردن همش پیش من ضایعش کردن حتی پاگشامون نکردن!!! ی شام معمولی کادو هم نمیخاستم ی شاخه گل رز میداد  و سر پسرشو جلوم بالا نگه میداشت!! حسرت پاگشا خم ندارم کل طایفم حت خسیس ترین فرد طایفه خودم. حتی دخترعمه های پدرم هم پاگشامون کردن با بهترین مخلفات شام کادو  همه چی

ولی خب خداشاهده خانواده شوهر۳برادر ۵خاهرشوهر و باباش

بقران هیچکدووووم امتحانی هم شده واگشامون نکردن 😐😐😐حتی ی نفرشووون بخدا بقران

البته اینم بگم داداشای دیگ کلا باهاشون قهرن حتی از ترس اینکه باز رابطشون با خاهرا و‌پدر شکل نکیره عروسی ماهم نیومدن..

شوهرمنم دیگ ب جمع دادااشا پیوست

چقد بی شخصیت وبی ادب هستی من محترمانه نظر خودمو گفتم عادت به تگ کردن نی نی یار ندارم ولی ریپ نزن جوا ...

تو ابادی شما به کسی بگین از اونور بوم افتادی. حرف محترمانه ایه؟؟؟؟نی نی یار تگ کن والا از چی میترسونی. بی فرهنگی از خودت بوده فشاری شدی هرجایی هم که خونوادتن و خودت

تو ابادی شما به کسی بگین از اونور بوم افتادی. حرف محترمانه ایه؟؟؟؟نی نی یار تگ کن والا از چی میترسون ...

تا جایی که ما میدونیم از اونور بوم افتادن یه ضرب المثله توهین آمیزم نیست مگر اینکه ایرانی نباشی که نفهمیدی هرجایی بودنم از لحن حرف زدن مشخصه که کیه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

دمت گرم دقیقا همینطورهشوهر منم وقتی میبینه خانوادش واسش ریالی خرج نکردن ببین ک‌جکترین کاری براش نکر ...

کلا دوری کن هرچقدر تلاش کنی آسیب میبینی با اینکه اونا خواهر برادرن دوباره خوب میشن اما تو سعی کن هیچوقت نبینیشون

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)