2777
2789
عنوان

خانما کسی بچشو پیش دکتر محولاتی برده؟باید بچمو ببرم پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 49532 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

خواستم نظر شخصی و تجربه خودمو بگم 

والا با خوندن کامنت ها منصرف شده بودم از بردن پسرم پیش دکتر‌اما توی کلینیک پسرم خیلی از مادرا بچه های خودشون برده بودن و خیلی راضی بودن و من بچه هاشونو دیدم عالی بودن 

منم دل و زدم به دریا گفتم‌ببرم پسرمو 

والا من خیلی راضی بودم 

الان بار دومه میرم پیششون 

درسته مطب شلوغ هست اما قانون داره که بشینی صندلی خودشون صدا میزنن از روی اسم در آخر هم پرسیده میشه اسم کی رو نخوندیم اونا رو هم مینویسه 

خواستم بگم خواسته عجیب غریبی ندارن و کاملا هم درست میگن 

در باره دکتر هم‌بگم خیلی دکتر آرومی هستن‌ و برخورد کاملا خوبی دارن 

دکتر با دوتا مکمل که امگا۳ و ب۱۲ بچه منو از این رو یه اون رو کرد 

من هر جا میرفتم سریع بهم رسپریدون میدادن آرام بخش میدادن اما دکتر اینجور درمان رو شروع نکرد و این برای من عالی ترین نکته بود 

بعد از سه ماه خیلی پسرم عالی شد با مراجعه سه ماهه دوم هم باز همون داروها ی تقویتی و باز هم تقویت کننده سیستم عصبی 

خواستم بگم از روی کامنت ها قضاوت نکنید 

من کاملا راضی هستم 

و به دکتر مدیون هستم به خاطر کمکش به من و پسرم 

سلام دوستان  خواستم نظر شخصی و تجربه خودمو بگم  والا با خوندن کامنت ها منصرف شده بودم از ...

سلام عزیزم خدارو شکر که گل پسرتون بهتر شده،اگه ایرادی نداره میشه بگین مشکل پسرتون چیه؟چون پسرم بیش فعالی داره میخوام ببرم پیش دکتر،مشکل پسر شما هم همینه؟

من نظرات دوستان خوندم، اصلا هم کاری به زندگی شخصی کسی ندارم.

دکتر محولاتی با تشخیص درست و انتخاب مسیر درست درمان تو زندگی ما معجزه کرد.

پسر من مبتلا به اسپاسم شیرخوارگی بود، و تحت نظر ایشون کاملا مداوا شد.

خوبه سرچ کنید و اطلاعاتی از این نوع تشنج داشته باشید، پزشک های مغز و اعصاب معتقدن که اسپاسم شیرخوارگی بدترین نوع تشنج هست.

اول لطف خدا بوده و بعد خودم مدیون دکتر محولاتی میدونم و همیشه براشون آرزوی سلامتی میکنم.

و اینکه در طول دوره ی درمان هر ماه باید مراجعه میکردیم و من تایم زیادی در مطب گذروندم و با خانواده های زیادی هم صحبت شدم که نتیجه های خوبی از درمانشون گرفته بودن

سلام دوستان  خواستم نظر شخصی و تجربه خودمو بگم  والا با خوندن کامنت ها منصرف شده بودم از ...

سلام عزیزم الان میشه یعد گذشت مدتی دوباره نظرت رو بگی و دقیقا مشکل بچه شما چی بوده 

پسرمن بیش فعالی همراه با اوتیسم هست